👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dałbym piwo gdyby nie brak dźwięku i wertykalne video.. co za idiota to nagrywał ?
@olex
Jestem właścicielem takiego psa, więc wiem jaki jest. Nie zamieniłbym go na żadnego innego. Najwyżej kupił jeszcze nowofundlanda <3
Jestem właścicielem takiego psa, więc wiem jaki jest. Nie zamieniłbym go na żadnego innego. Najwyżej kupił jeszcze nowofundlanda <3

mis_kudlacz napisał/a:
To nie husky tylko "Alaskan malamute". Bydle większe nieco od huskiego i troche bardziej puchate.
Jestem "ekspertem" bo sam mam takiego i rozpoznaje różnice.
Ogólnie większość ludzi myli malamuty z huskimi i w sumie się nie dziwie, bo podobne są, a malamuty trochę mniej znane.
Kiedyś jednak jakiś facet stwierdził na widok mojego psa "Oooo jaki ładny dingo", czego powód pozostaje dla mnie lekką zagadką.
P.S. Jakby kto miał wątpliwości odsyłam do wiki.
Tak wygląda dingo:

Więc współczuję rudego malamuta.
@Resterwers
Mój nie jest rudy. Wiem jak wygląda dingo, tym większe moje zdziwienie.
Mój nie jest rudy. Wiem jak wygląda dingo, tym większe moje zdziwienie.

WujekAdolf napisał/a:
Husky są zajebiste!
A pionowe filmiki nie.

WujekAdolf napisał/a:
Husky są zajebiste!
Widziałeś kiedyś Husky-ego ? To jest Malamut...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie