👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligon6 napisał/a:
Jak chcecie moze w dwójkę wyskoczyć pedałki, dzisiaj o 19:00 pod baszta czarownic w Słupsku.

poligon6 napisał/a:
Jak chcecie moze w dwójkę wyskoczyć pedałki, dzisiaj o 19:00 pod baszta czarownic w Słupsku.
Zwyczaje prezydenta przeszly juz na mieszkancow, pedalku?
poligon6 napisał/a:
Juz tobie pisalem pod ktoryms komentarzem nie interesuje mnie jakie masz upodobania. Ale to nie moja wina ze jestes taki niedorozwiniety ze nie potrafisz tego ogarnac. Naprawde wpsolczuje twoim rodzicom ze musza utrzymywac takiego niedorobionego bachora utrzymywac
poligon6 napisał/a:
Nie interesuje mnie jak się zabawiasz geju.
Pomyliłeś mnie z twoim ojcem, upośledzona cioto.
Witam państwa chciałbym się dowiedzieć z jakiego źródła jest ten filmik potrzebuje wysłać go komuś w messenger ale potrzebuje linka, ale nie na sadistic tylko inny
dziękuję za uwagę

betonowy_krokiet napisał/a:
Pomyliłeś mnie z twoim ojcem, upośledzona cioto.
Tym bardziej nie interesuje mnie jak zabawiasz się z ojcem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie