Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
GangTrap 2023-08-25, 15:45
Tomasz23 napisał/a:

Nie wierzę, że małpa stanęła w czyjejś obronie

A wiesz dlaczego? Bo pokazuję się tylko czarnych jak odp🤬laja, . Po c🤬j nagrywać czarnego jak np. Ustępuje miejsce starszej osobie? Trzeba być j🤬ym zaściankowym pustym łbem żeby wrzucać wszystkich do jednego wora.
Zgłoś
Critical_Mass 2023-08-25, 16:52
Jeden ząbek poleciał w siną dal
Zgłoś
mazga50 2023-08-25, 17:55 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Jak zwykle żywcem skopiowane te wszystkie wrzuty autora z kaotica. Na bieżąco, jak leci.

A co kolega wrzucił ostatnio, bo jakoś nie mogę poszukać? Z twoich postów wynika, że taki bardziej zgred-maruda jesteś, bo dop🤬lasz się do wszystkiego...

sadistic.pl/uzytkownik/albertonihilo,762788
Zgłoś
Res0r 2023-08-25, 19:48 3
Do tego momentu jest 17 komentarzy i chyba tylko ze 3 użytkowników jest w stanie ogarnąć dlaczego ta akcja miała miejsce. To dla matołów bez szkoły wytłumaczę że wg. opisu, łysy c🤬j zaatakował jakąś babcię (nie jest jasne czy werbalnie czy fizycznie). Cz🤬ch to widział i wymierzył szybko sprawiedliwość. Tak więc jak najbardziej zachował się spoko.
I ciemny lud, który nawet nie potrafi wyczytać do czego doszło został zmanipulowany. I tych 14 innych użytkowników ma prawa wyborcze.
Zgłoś
dOpieca 2023-08-26, 15:08 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Jak zwykle żywcem skopiowane te wszystkie wrzuty autora z kaotica. Na bieżąco, jak leci.

Ze ci nie wstyd sie przyp🤬alac , panicz przychodzi na gotowca poogladac i jeszcze c🤬ja do dupy szuka dobry ananas jestes
Zgłoś
ProVVe 2023-08-26, 17:12
Jestem po stronie czarnego... Jesli jest osobnik co broni słabszych to jest dla niego nadzieje, a tego j🤬ca ulanego jeszcze z dwa razy mogl podszkolic w przyjmowaniu strzalow

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
pytolsky 2023-08-28, 9:05
KoniecZartow napisał/a:

Ty jesteś za to c🤬jowy od stóp do głowy, za brak poszanowania własnej rasy i kultury, nazywając innych białych - białasami.

Tak jak normalni murzyni mogą nazywać małpy cz🤬chami, tak normalni biali mogą nazywać polaków robaków - białasami. Idź obierać cebulę.
Zgłoś