Odsetek bialych europejczyków w calkowitej populacji ludzi:
1900: 21%
2000: 8%
2100: ponizej 2% (prognozy)
Nowy Jork 1950: 90% biali
Nowy Jork 2024: 23% biali
Demografowie i socjolodzy coraz czesciej mowią, że dzietnosc bialych europejczyków bedzie spadać niemal do zera.
Tymczasem liczba Afrykanów ma się podwoic w najblizszych dekadach.
Fakty są takie, że to koniec. Dlatego migracja jest tak masowa, bo wladze swiata straciły już złudzenia. Nie da sie uratować Europy i w ciagu 21 wieku bedzie zasiedlona przez Azję i Afrykę.
Do tej pory dominowała migracja z Bliskiego wschodu i afryki polnocnej (arabskiej)
W nastepnych dekadach dominować bedzie migracja z czarnej Afryki.
Co jest powodem upadku naszej cywilizacji? Odejscie od chrzescijanstwa, ktore bylo fundamentem porzadku spolecznego. Wraz z tym przyszly masowe rozwody, zniszczenie rodziny i brak dzieci.
Bieda, a nie odejście od chrześcijaństwa
Tępym ludziom do etyki potrzeba kościółka

Biali to robią. Czarni są zbyt mądrzy, aby zmarnować swoje życie na budowanie piramidy swojemu bożkowi Unilever i modlenie się do pieniędzy, którymi trzeba spłacać kredyty na zbędne rzeczy. Lepiej cieszyć się życiem, a nie żyć jak niewolnik. Oni to przerabiali i nie powtórzą więcej.
Ową mądrość w skrystalizowanej postaci można sobie pooglądać na przykładzie RPA czy Zimbabwe.
Ową mądrość w skrystalizowanej postaci można sobie pooglądać na przykładzie RPA czy Zimbabwe.
Dopiero zaczynają. Nasza podróż do szczytu ewolucji też nie była usłana różami...

Dopiero zaczynają. Nasza podróż do szczytu ewolucji też nie była usłana różami...
To teraz jak rozumiem, pora na ewolucyjny regres? Tylko w jakim celu?
Odsetek bialych europejczyków w calkowitej populacji ludzi:
1900: 21%
2000: 8%
2100: ponizej 2% (prognozy)
Nowy Jork 1950: 90% biali
Nowy Jork 2024: 23% biali
Demografowie i socjolodzy coraz czesciej mowią, że dzietnosc bialych europejczyków bedzie spadać niemal do zera.
Tymczasem liczba Afrykanów ma się podwoic w najblizszych dekadach.
Fakty są takie, że to koniec. Dlatego migracja jest tak masowa, bo wladze swiata straciły już złudzenia. Nie da sie uratować Europy i w ciagu 21 wieku bedzie zasiedlona przez Azję i Afrykę.
Do tej pory dominowała migracja z Bliskiego wschodu i afryki polnocnej (arabskiej)
W nastepnych dekadach dominować bedzie migracja z czarnej Afryki.
Co jest powodem upadku naszej cywilizacji? Odejscie od chrzescijanstwa, ktore bylo fundamentem porzadku spolecznego. Wraz z tym przyszly masowe rozwody, zniszczenie rodziny i brak dzieci.
Jesteś niewiarygodny nie przedstawiając badań. Czyli jesteś trollem . Twój wpis zawiera bardzo dużo fałszywych informacji.
Nie ma sensu rozpisywać się o tym.
Jesteś niewiarygodny nie przedstawiając badań. Czyli jesteś trollem . Twój wpis zawiera bardzo dużo fałszywych informacji.
Nie ma sensu rozpisywać się o tym.
Nie masz nic do powiedzenia? Nie pisz.
Nie masz nic do powiedzenia? Nie pisz.
Mam do powiedzenia, że pokazujesz jakieś statystyki......... Takie same ja mogę napisać. Lub odwrotne. Pytam o źródło tych statystyk. nie potrafsz ich udokumentować. to usuń ten post albo będę nazywał Cię kłamcą. a byłem miły.
Cos w tym jest.
Ale widzę tez i plusy.
Do nadzorowania kolorowego robactwa będzie potrzeba masy nadzorców - takiej klasy średniej plantatorów z Karoliny Południowej, czyli lepiej usytuowanej niż dzisiejsza klasa średnia.
Pewnie większość sadoli, na te myśl szeroko się uśmiecha i zastanawia gdzie dziadek baty pochował n astrychu
Ja wiem gdzie.
Zaraz obok napletka.
Widzisz drogi kolego sadolowy, posada nadzorcy jest zarezerwowana dla członków narodu wysranego, a oni nie po to sobie obcinają napletki, by potem się z nieobrzezanymi dzielić profitami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie