petera88 napisał/a:
nie będziesz mi mówić co mam/mamy robić.
Kolega ma rozdwojenie jaźni?
ellsworth napisał/a:
Kolega ma rozdwojenie jaźni?
Nie nie mam. Kolega wyżej nie sprecyzował kto ma sp🤬alac z tej strony więc odpowiedziałem za siebie jak i za resztę kolegów.
toxi27 napisał/a:
@Blackjoe tu masz lodzika "w innym świetle"
Obrazek
Dlaczego na tym RTG widać łoniaki a włosów na głowie robiącej loda nie? I tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy to faktycznie ONA?

Talpy napisał/a:
Dlaczego na tym RTG widać łoniaki a włosów na głowie robiącej loda nie? I tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy to faktycznie ONA?
![]()
Raczej On. A biorąc pod uwagę łysą głowę i te popsute zęby... to chyba przedstawiciel Ruchu Narodowego - Sekcji LGBT
@up po głębszym zastanowieniu - niby na RTG nie powinny się chyba odbijać włosy... może miał brudne łoniaki? Ale - jeśli to rzeczywiście ON i ON to bardzo wszystkich przepraszam za szerzenie niewłaściwych treści na serwisie
toxi27 napisał/a:
@up po głębszym zastanowieniu - niby na RTG nie powinny się chyba odbijać włosy... może miał brudne łoniaki? Ale - jeśli to rzeczywiście ON i ON to bardzo wszystkich przepraszam za szerzenie niewłaściwych treści na serwisie
Na RTG widać włosy. Może nie dokładnie każdy włos ale rzucają kontur chociażby więc powinno cokolwiek być widać. To łysa glaca jak nic