👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magik2501 napisał/a:
No ale to w Wawie. Tu lewacy zaprosili NIEMCÓW, żeby pomogli im walczyć z POLSKIMI FASZYSTAMI. Czekamy aż Rosjanie będą nas uczyć demokracji, Amerykanie dbania o pokój na świecie, Grecy oszczędności, a Włosi waleczności.
I co myślisz debilu ze jak niemiec to od razu czciciel Hitlera ?? Dobrze że zaprosili anarchistów żeby rozgonić faszoli z Onru i innych gówien.
Gdzie te swastyki, niemiecki przyśpiewki, ręce wyprostowane w górę?. Anarchistom-pedałom cos się od r🤬ania w kakao poprzestawiało w głowie, każdego kto nosi biało - czerwoną flagę uznają za faszystę, nazistę, przyjedzcie do mnie na osiedle, każdy blok, dom a często i balkony ozdobione flagami - jednym słowem faszystów całe osiedle
swiat sie zmienil, skinheadzi przestali sympatyzowac z faszyzmem
takie zespoly jak honor, konkwista88, czy nawet irydion po prostu przestaly oddzialywac a obraz tej ziemi sie uaktualnil.

@bishfinger
Ty wiesz co? ja też mieszkam na osiedlu pełnym faszystów :O I sam nim chyba jestem bo flagę wywiesiłem
Ty wiesz co? ja też mieszkam na osiedlu pełnym faszystów :O I sam nim chyba jestem bo flagę wywiesiłem

Prawda leży gdzieś po środku. Bo i jednej i w drugiej manifestacji byli normalni ludzie. Problem był w tym, że lewicowców wspierała agresywna antifa i anarchiści, a narodowców kibole i naziole... Tych postronnych poprosić o rozejście się, a bojówkarzy otoczyć i pozwolić im na starcie
Ile ścierwa mniej

6 sek filmu- banner prawy dolny róg - "SPARTA"- a ja głupi od tylu lat sądziłem że Polska

W takich momentach jestem jeszcze bardziej dumny, że jestem Polakiem. Oby więcej takich pochodów!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie