Film prezetujący zap🤬lający pociąg przez zimowe ostępy w skandynawii. Nie pamiętam dokładnie jaki kraj, ale i tak c🤬ja na to kładziecie. Razem z obrazem w tle leci Pendulum Watercolour, dla mnie cud,miód i orzeszki.
... nie, o nic nie przyj🤬.
Ps. Nie było, a jak było to pocałujcie misia w ...
Swietna sprawa dobrze sie na to patrzy jak za oknem 35 stopni w cieniu.
Konto usunięte
2013-08-06, 14:46
Ale bym się teraz wj🤬 do takiego śniegu.
wszystko fajnie pięknie ale co to robi na sadolu? Wchodzę tutaj żeby obejrzeć jak dzwon samochodów w rosji czy jak ktoś daje znać c🤬tym gdzie ich miejsce a nie jakieś nagranie z którego nic nie wynika.
Zlinczujcie mnie jeśli się mylę, ale albo ma wycięte fragmenty w tunelach, albo ktoś ten filmik 'przyspieszył' dla lepszego efektu, albo przejechał tunel który ma 2,7 km w jakieś 6 - 7 sekund czyli zapie*dalał w okolicach prędkości dźwięku (dla debili: w powietrzu, w temperaturze 15 °C ~1225 km/h)...
Ale gdzieś już ten filmik widziałem, i stawiam na bramkę nr 2...
Konto usunięte
2013-08-06, 15:06
Ja by u nas tak pociąg w zime zap🤬lal to bym sie chyba obsral
siedze i oglądam przez 4 minuty jadący pociąg z widoku maszynisty. ja p🤬le...
No dobra po godzince takiej jazdy awaria elektrycznosci. Ogrzewania brak. Na zewnatrz minus 30, do najblizszej osady 200 km.
Jako człowiek, który przejechał pociągiem wzdłuż prawie całej Szwecji i całej Norwegii mogę powiedzieć, że pociągi tam to świetna sprawa. Szczególnie w Norwegii, nie dość, że pociągi nowoczesne, widoki za oknem zapierają dech w piersiach to jeszcze bilet na trasę około 2000 km można kupić za 200 zł, a jak jedziesz nocą w wagonie z miejscami siedzącymi dostajesz kocyk, nadmuchiwaną poduszkę, zatyczki do uszu i jeszcze opaskę na oczy. Normalnie pełna kultura
Oglądałem to już dawno i cholera zgubiłem link, dzięki!
Jak masz link do tego na youtube to podrzuć, pamiętam, że był w full hd i to się bosko oglądało
Konto usunięte
2013-08-06, 17:21
Ależ to zap🤬la
Konto usunięte
2013-08-06, 18:08
A ja tam sie nie moge oderwac

Moglbym byc maszynista w tym kraju
Jak deksowa faza się zaczyna to też się jedzie pociągiem :3
podpis użytkownika
Come to papa
Konto usunięte
2013-08-06, 21:05
Piwo za Pendulum!
Jechałem raz w zimę pociągiem do Kołobrzegu.....ja p🤬le co za przeżycie. Zimno, ciemno, głośno i biegający maszynista.... Większość nowych horrorów się chowa.