Ma skilla j🤬y

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.Jakiś dzieciaczek z chorą wątrobą już zaciera rączki
![]()
Akurat przy wypadku motocyklowym wątroba pierwsza pęka i nie nadaje się do niczego. Jest bardzo delikatnym narządem i przy uderzeniu po prostu sie rozpada.
ps. wk🤬iają mnie tacy pseudo napinacze.
jakoś niezauważyłem, że 100 % tematów była brutalna, więc nie rozumiem skąd te ciągłe rozczarowanie przy tematach pt. ciekawostki.
"Mnie wqurwiają takie wielce urażone p*zdeczki jak ty, co nie potrafią się śmiać z tego co ich dotyczy."
zamknij mordę jak masz takie głupoty gadać. żartować na temat dawców, to sobie mogę w kręgach motocyklowych, a nie z jakimiś internetowymi pajacami. jak do mnie podjedzie kumpel na przecinaku i przezwie mnie dawcą to przybije mu pionę, ty byś miał szczenę skasowaną za taki text...
"Sami sobie tą łatkę dawców dorobiliście, zapie**alacie jak osły (oczywiście nie wszyscy, ale grupa idiotów jest dużo bardziej widoczna od tych normalnych, których pozdrawiam), a potem wielkie żale i płacze, ze was tak a nie inaczej postrzegają
. "
o taaak, kolejny stereotypa wiadomo, że tylko ograniczeni umysłowo są podatni na stereotypy. teraz zrobiłeś z siebie idiotę
bo oczywiście widząc 10 letniego chłopca na pokecie nazywasz go dawcą, pewnie po wyłączeniu kamery zap🤬lał 250
haha dno totalne gościu. może to normalny chłopak który ma więcej z życia od ciebie i dlatego mu zazdrościsz.
za pozdrowienia nie dziękuje.
żegnam