moomin napisał/a:
Maszyny macie... szkoda, że nie macie odpowiedniego do nich terenu...
![]()
Nie no trochę miejscówek jest. Tylko wtedy, kiedy kręciliśmy ten filmik to śnieg jeszcze całkiem się nie roztopił.
Poza tym w Limanowej dzięki naszej inicjatywie powstanie "Centrum Sportów Ekstremalnych".
podpis użytkownika
gravityrevolt.org
Johnnie napisał/a:
Poza tym w Limanowej dzięki naszej inicjatywie powstanie "Centrum Sportów Ekstremalnych".
Chcesz przez to powiedzieć, że jesteś aktywnym i wysportowanym młodzieńcem?

Johnnie tak z innej beczki co z tymi cyganami co zadyme robili u was ?
Na jakim sprzęcie jeździcie?
Umiejętności bardzo dobre
Dobry film.
Umiejętności bardzo dobre

Cytat:
Na jakim sprzęcie jeździcie?
Przecież widać wszystko na filmie, dokładnie. Po co Ci ta informacja? Skoro nie potrafisz rozpoznać ram i amorów na filmie, to nic Ci nie da jak Ci chłopaki powiedzą co to jest

Dobrze, jeździjcie po lasach, ale z dróg publicznych won!
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nawet nie jeżdzą po publicznych, chyba że samochodem
po wszystkie informacje zapraszam na gravityrevolt.org

na wstępie chciałem Wam tylko powiedzieć, żebyście p🤬lili te wszystkie komenty j🤬ych, tłustych gimbusów, bo się c🤬ja znają i siedzi to gówno przed kompem i mu się wydaje, że też by tak umiał
teraz komentarz do filmu:
zajebiście się ogląda Wasze filmy, już po ostatnim (na zakończenie sezonu) byłem zajebiście miło zaskoczony
róbcie tak dalej! i czekam na kolejne oczywiście!

teraz komentarz do filmu:
zajebiście się ogląda Wasze filmy, już po ostatnim (na zakończenie sezonu) byłem zajebiście miło zaskoczony

@BloodWar Lepiej k🤬a siedzieć przed kompem i p🤬lić jakie to jest gejowskie. Sport jest zajebisty, chłopaki zbierają się w grupę, mają inicjatywę, robią to co lubią mają pasję i się nią dzielą. Rowery są git.
@BongMan A Ty co, rowerzysty nie potrafisz ominąć?
@BongMan A Ty co, rowerzysty nie potrafisz ominąć?

DH, FR i Enduro wymiataja a nie wyzelowane pedały ganiajace za piłka