Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:28
Cytat:

xhelioNx

cóż.. liczyłem, że w kontrze podeślesz linki jakichś "nieprawomyślnych" artykułów z czasopism RN. Ale twoja prasówka..no cóż ...nie tego się spodziewałem. Maszli dowód koronny
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:28
Niech ktoś założy konkretne wydarzenie odezwie się na priv i pierwsze głosy do rozruchu będzie posiadać .Założy się temat z tym wydarzeniem na sadisticu i tak to się rozkręci .
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:31
Powstał już profil na fb, macie:

www . facebook . com / wyjdzmynaulicewmarcu
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:32
tytanowyjanusz napisał/a:

cóż.. liczyłem, że w kontrze podeślesz linki jakichś "nieprawomyślnych" artykułów z czasopism RN. Ale twoja prasówka..no cóż ...nie tego się spodziewałem. Maszli dowód koronny

Kiedyś sam musisz się nauczyć wyszukiwać informacji, bo jak widać wpierasz kogoś o kimś niczego nie wiesz.

Wpisz google.pl i poszukaj, może Ci się uda
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:32
Niestety mieszkam za granica, ale wspieram tych ktorzy wyjda i beda walczyc o to co nasze. Bracia i siostry, jestem z wami!
Zgłoś
imegas 2014-02-07, 17:32 1
Ludzie czas dorosnąć i ratować nasze emerytury musimy się pogodzić z tym że nasze pokolenie jest stracone aby nasze dzieci miały normalną przyszłość. Musimy zlikwidować zus i krus oba są bankrutami przykro mi za 6 lat i tak zbankrutuje ZUS, jednym głosem mówią to wszyscy eksperci ekonomiści w Polsce więc nie ma co płacić składek tylko musimy jak najszybciej zbudować od nowa system emerytalny bo jak to wszystko jebnie to i największe strajki nam nie pomogą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miszka94 2014-02-07, 17:40 1
Jestem ZA ! Czas zrobić pokazać im, że to władza powinna bać się ludzi a nie ludzie rządzących !

Nawet znalazłem stary kawałek sprzed 10 lat, nic się nie zmieniło a nawet pogorszyło... youtube.com/watch?v=2DwiRRHwlbo
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 18:02
www.sadistic.pl/gdy-bedziesz-gotow-vt234202.htm
Zgłoś
sobczi 2014-02-07, 18:08 1
zapowiada się ciekawie, aczkolwiek by zdobyć jakiekolwiek chociaż najmniejsze zainteresowanie musimy mieć swoje dobrze określone cele, pojawia się natomiast kolejna kwestia jak to będzie wyglądać pod względem prawa. wychodzimy na ulice ot tak i policja karci nas, za łamanie paragrafów, czy rejestrujmy w jakiś sposób ową manifestację? może pytanie retoryczne, ale pytanie - cel pokojowy? choć wątpię to, że bez przemocy będzie dało się obejść wobec "policji", którzy pewnie użyją jej wobec nas jako pierwsi. jakieś hasła oprócz "... tusk rudy flecie"? trzeba to dobrze zoorganizować żeby coś wypaliło.
Zgłoś
shutafucka 2014-02-07, 18:12
asco napisał/a:

Won z tym gownem. Nie potrzebujemy kolejnej reformy, ktora nic nie zmieni. Nie sposob dojscia do koryta trzeba zmienic TYLKO KORYTO TRZEBA USUNAC. Dosyc komunizmu. A demokracja + socjalizm = korupcja.

To siedz posrancu w domku. I opowiadaj wnukom jakim byles tchorzem.

Jestem tylko ciekaw jak to koryto usuniesz. Kamieniami? I co dalej?
A wierz mi, JOWy to będzie rewolucja a nie reforma. Jedne, drugie wybory i zasrańców nie zobaczysz. Piszę, że być może nie od razu, gdyż społeczeństwo jeszcze musi sobie zdać sprawę jak korzystać z większej władzy. A Jowy dają własnie władze nad posłami, gdyż nie są oni odpowiedzialni przed wodzem (jak teraz) a przed lokalną społecznością. Wybierani są w małych okręgach (80 tys.) i to ta społeczność decyduje o jego losie. Nie podoba się to odwołać w referendum. To tak w wieeeeeelkim skrócie.
Polecam się zapoznać. Bo krzyczeć to każdy umie, a jak to rozsądnie zrobić to już nie ma komu.

PS. Jowy jak wszystko ma swoje wady, ale najwięcej ich ma ordynacja proporcjonalna obecnie "panująca".
A jak wiemy: "nieważne kto i jak głosuje, ważne kto liczy głosy". Od siebie dodam, ważne jest jeszcze JAK się liczy głosy.
Pozdrawiam.
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-07, 18:13 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 18:13 3
Proponuję po ukraińsku.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 18:15
shutafucka napisał/a:

Jestem tylko ciekaw jak to koryto usuniesz. Kamieniami? I co dalej?
A wierz mi, JOWy to będzie rewolucja a nie reforma. Jedne, drugie wybory i zasrańców nie zobaczysz. Piszę, że być może nie od razu, gdyż społeczeństwo jeszcze musi sobie zdać sprawę jak korzystać z większej władzy. A Jowy dają własnie władze nad posłami, gdyż nie są oni odpowiedzialni przed wodzem (jak teraz) a przed lokalną społecznością. Wybierani są w małych okręgach (80 tys.) i to ta społeczność decyduje o jego losie. Nie podoba się to odwołać w referendum. To tak w wieeeeeelkim skrócie.
Polecam się zapoznać. Bo krzyczeć to każdy umie, a jak to rozsądnie zrobić to już nie ma komu.

PS. Jowy jak wszystko ma swoje wady, ale najwięcej ich ma ordynacja proporcjonalna obecnie "panująca".
A jak wiemy: "nieważne kto i jak głosuje, ważne kto liczy głosy". Od siebie dodam, ważne jest jeszcze JAK się liczy głosy.
Pozdrawiam.

To nie jest żadna rewolucja. JOWy są w USA, UK, czy np Australii i w każdym z tych krajów jest podobny syf i problem z usunięciem od koryta.
Zgłoś
Kumpel111 2014-02-07, 18:15 1
Tylko socjalizm narodowy o dobrej strukturze władzy byłby najlepszą opcją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem