Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
StereoTyp 2020-09-19, 19:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
EdmundKemper 2020-09-19, 20:38 1
Takie wesołe życie w tej Rosji.
Zgłoś
waka91ajmw 2020-09-19, 20:43 1
@StereoTyp: Tak, jasne. Powiedz co wszystkim pogryzionym.
Zgłoś
Andriu996 2020-09-19, 20:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
StereoTyp 2020-09-19, 21:03 1
waka91ajmw napisał/a:

@StereoTyp: Tak, jasne. Powiedz co wszystkim pogryzionym.

Pogryzionym tego nie mówię - bo jeśli ktoś został pogryziony, to znak że pies zaatakował.
A na filmiku pies nikogo nie ugryzł - naciąga tylko ubranie, bo widać tak został nauczony zabawy.
Ludzie to debile i często bawią się z psami w ten sposób.
Zgłoś
Jagang 2020-09-19, 21:27 1
Zgłoś
StereoTyp 2020-09-19, 22:00 1
Zgłoś
waka91ajmw 2020-09-19, 22:34
@StereoTyp:Debili nie brakuje to fakt. Mnie natomiast rozchodzi się o sam atak, bezbosrednio na szyję ofiary. Z tego co zaobserwowałem, najczęściej dochodzi do uszkodzeń rąk, nóg i twarzy. Może lubią troszkę pomęczyć, może nie są aż tak wyspecjalizowane w niesieniu śmierci ja ci się wydaje. Może nie spostrzegłeś, ale w pewnym momencie widać zakrwawionych ludzi. Jeżeli właściciel uczył go takiej zabawy to pewnie już przeleciaj prze trzewia
Zgłoś
kawior2007 2020-09-19, 23:56
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-09-20, 3:59
Zgłoś
paero123 2020-09-20, 11:50
StereoTyp napisał/a:

A na filmiku pies nikogo nie ugryzł

Jak nie? menel w skórzanej kurtce ma zakrwawioną rękę i ten drugi z lewej (w późniejszych kadrach) też krwawi
Zgłoś
yoyobart 2020-09-20, 12:52
powtarzam się-dobry pieseł,to martwy pieseł
Zgłoś
Seavitia 2020-09-20, 14:24 4
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-09-20, 17:23
Zgłoś
sens_ 2020-09-20, 18:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem