👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
waka91ajmw napisał/a:
@StereoTyp: Tak, jasne. Powiedz co wszystkim pogryzionym.
Pogryzionym tego nie mówię - bo jeśli ktoś został pogryziony, to znak że pies zaatakował.
A na filmiku pies nikogo nie ugryzł - naciąga tylko ubranie, bo widać tak został nauczony zabawy.
Ludzie to debile i często bawią się z psami w ten sposób.
@StereoTyp:Debili nie brakuje to fakt. Mnie natomiast rozchodzi się o sam atak, bezbosrednio na szyję ofiary. Z tego co zaobserwowałem, najczęściej dochodzi do uszkodzeń rąk, nóg i twarzy. Może lubią troszkę pomęczyć, może nie są aż tak wyspecjalizowane w niesieniu śmierci ja ci się wydaje. Może nie spostrzegłeś, ale w pewnym momencie widać zakrwawionych ludzi. Jeżeli właściciel uczył go takiej zabawy to pewnie już przeleciaj prze trzewia

StereoTyp napisał/a:
A na filmiku pies nikogo nie ugryzł
Jak nie? menel w skórzanej kurtce ma zakrwawioną rękę i ten drugi z lewej (w późniejszych kadrach) też krwawi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie