📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
@up czy Pod Złotą Pipą mają Guinnessa z beczki to pewny nie jestem, ale polecam lokal gdzie ja chodzę uraczyć się tym browarem - IRISH PUB "Pod Papugami" przy ulicy Św. Jana
B-B napisał/a:
@Up
A widziałeś ty gimbusie na kasie w biedronce jakiegoś faceta?
Rodzice cię pierwszy raz z domu wypuścili , czy zasiedziałeś się przed komputerem .
PS . Gimbusem byłem ale ponad 7 lat temu
@Pedobear69
Postać w szyldzie to nie Franciszek Józef, ale dobry Wojak Szwejk, który zresztą przez cesarza kilka przygód miał. Kto czytał ten wie
Postać w szyldzie to nie Franciszek Józef, ale dobry Wojak Szwejk, który zresztą przez cesarza kilka przygód miał. Kto czytał ten wie
Byłem tam w 3 klasie liceum. Wycieczka na początku roku, czyli wrzesień 2007. Z zewnątrz fajny lokal, w środku kultura, wszyscy pełnoletni(z wyjątkiem mnie, miałem wtedy miesiąc do 18stki), wbijamy na piwko. Niestety, pan kelner szybko nas zgasił mówiąc że lokal jest od 21 lat... No i co robić, poszliśmy do żabki:)
brandon, Powiedz, że jesteś trolem, a nie mówisz tego na serio... Pytam, bo mnie już nic w życiu nie zdziwi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie