BongMan napisał/a:
Chodzisz za mną po forum i obszczekujesz jak ratlerek. Nie potrafisz czytać. Gdzie tu widzisz jakąkolwiek historię w moim poscie? Twierdzisz ponadto, że nikogo nie interesuje (czyli ciebie też nie), ale jako jedyny komentujesz i to z taką ilością jadu. Jesteś kolejnym psychofanem z bólem dupy.
Mam ci synuś przytoczyć
twoje posty z wczoraj pod moim adresem, które jadem i zwykłym szczeniackim chamstwem ociekały? Nie łażę za tobą, nie schlebiaj sobie. Na przeszło 160 wpisów na forum tylko 4-5 były do ciebie skierowane.
BongMan napisał/a:
PS: W związku z powyższym nie będę odpowiadał na twoje szczeniackie zaczepki.
Hipokryzja z ciebie chłopcze wychodzi w tym momencie... I jeszcze to erystyczne tchórzostwo - deklaracje unikania polemiki podejmują się najczęściej osoby bez argumentów, przeczuwające podskórnie, że oponent ma rację. Urocze.
BongMan napisał/a:
Zobaczę tylko co wymyślisz pod tematem o lwach, bo palnąłeś tam taką bzdurę, że to aż woła o pomstę do nieba.
Po co mam pisać pod tematem o lwach, skoro, jak sam twierdzisz, nie będziesz ze mną dyskutował? Zresztą większość użytkowników w tamtym temacie uznała twoje wypowiedzi za idiotyczne.
Osobie inteligentnej zapaliłaby się czerwona lampka nad głową i pojawiło w tej głowie pytanie: a co jeśli to ja się mylę?
Niestety jesteś do autorefleksji niezdolny - w sumie czego innego można się po tobie spodziewać po czołowym fantaście, mitomanie i egocentryku Sadistica...