Ja właśnie tak bym robił na miejscu ronaldo, wziął tą piłkę i zaj🤬 w ryj tak że zębów by szukał wśród kibiców .

ale spinacie dupe. chłopak od podawania piłki zatrudniany jest przez klub piłkarski i ma go wpierać między innymi podając szybciej piłkę swojej drużynie i opóźniać podawanie przeciwnej. Jedna z przewag własnego stadionu.

P🤬dy od podawania piłek za takie rzeczy jak ta u Hazarda i Ronaldo są karani?
p🤬lony pedał
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it

Powinni go wyj🤬 na zbity pysk ze stadionu za takie chamstwo, nie dość że dali mu szansę brudnymi łapami podawać piłki ludziom którzy coś osiągnęli to jeszcze się w dupie przewraca.
I dalej nazywajcie Ronaldo pedałem, bóldupowcy.
I dalej nazywajcie Ronaldo pedałem, bóldupowcy.

Widzę że sami fani ronaldo bo spinacie się jak majtki na gaciach a chłopak chciał szyderę zrobić bo nie każdy ma okazje tak potraktować widoczna na gifie ciotę! Tak mam ból dupy!
Niedoj🤬e bydło z Calderon pokazało sie po raz kolejny i nie ostatni zapewne. Począwszy od grubasa z ławki, przez widownię i rzucanie zapalniczka, skończywszy na pajacach od podawania piłek.

Dobrze zrobił. Wsparł swoją drużynę (athletico) demotywując rywala.
Nie jestem fanem Ronaldo ale teraz trzymam jego stronę, śmiesznie to wygląda jak Ronaldo się patrzy na niego a ta p🤬da szybko wzrok odwraca, heh

Może ten podawacz specjalnie to zrobi, ale wygląda trochę tak jakby Ronaldo od razu machał do niego ręką i krzyczał z pretensjami jak tylko się odwrócił, a przecież tamten nie mógł rzucić mu piłki jak nie patrzył w jego stronę chwilę wcześniej.
mesiash napisał/a:
Wyczuwam gimbusiarską spinę fana przegranego Realu.Chłopaki na boisku są od tego, żeby te piłki podawać, i to tutaj, to zwykłe, niczym nieuzasadnione, sk🤬ysyństwo.

Z miłą chęcią przeskoczył bym tę reklamę i mu przyp🤬olił w ten głupi łeb, jeżeli ten mały kmiot nie wie, jakie jest jego zadanie. Wk🤬ia mnie takie subiektywne podejście ludzi.