Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ra0mir 2021-01-03, 20:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PePetto 2021-01-03, 21:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-03, 22:53 3
Zgłoś
23456789 2021-01-03, 23:22
zdun napisał/a:

Już mnie wyleczyli ze słodzonych napojów. Przerzucam się na wodę. Mam nadzieję że podatek z tych napojów będzie na koniec roku mniejszy niż w 2020.

Jak powiedzą że wody pitnej coraz mniej i dowalą podatek bo ludzie marnują wtedy się zesrasz cwaniaczku..
Zgłoś
TheWatcher 2021-01-03, 23:38
Zgłoś
Krzyszof.K 2021-01-04, 0:06
Dziwne bo cukier nie podrożał :p. Ciekaw jestem tylko ruchu naszego narodu, prawda jest taka że firmy takie jak Coca Cola czy Pepsi muszą się rozwijać i modernizować, a robią to w oparciu o przychód. Nie mogą sobie pozwolić na straty a te ewidentnie nadejdą, Polacy coś wykręca, nie wiem sami będą mieszać w domu. Mniejsi gracze przejmą wynek, ich produkt może być tańszy, gdyż nie jest markowy. Najlepsze że w kraju który ma dość sporą inteligencję, nikt nie wpadł na pomysł obywatelskiego audytu który mógłby kontrolować pracę tych ludzi. Jeśli faktycznie te 3 mld zostaną przeznaczone na walkę z cukrzycą, otyłością i chorobami to bard..... co ja pierd..e, daliśmy się znowu zerżnąć w pupsko. Ktoś tam napisał że podniosą podatek na wodę, i faktycznie może się to stać, jak już się zgodziliśmy na to gówno, to zaraz podniosą podatek na wszystko co jest w plastikowych butelkach, mając na myśli dobro planety.
Zgłoś
martils 2021-01-04, 1:05 2
Zgłoś
xuyzxyxzxzx 2021-01-04, 12:25
a ci którzy to piją wcale nie płacą podatków
Zgłoś
kalabok 2021-01-04, 15:48
Cena spadnie... cukier zamienia na slodzik... W Dublinie ciezko kupic napoj z cukrem bo kilka lat temu wprowadzili ten sam podatek
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-04, 17:42
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-04, 17:48
Zgłoś
wkexe 2021-01-04, 18:30
Zgłoś
chico35 2021-01-04, 19:07
Cenzurator2000 napisał/a:

poczekaj poczekaj... zaraz Ci wymyślą podatek od monotlenku diwodoru i za butelkę wody będziesz płacił tyle co teraz za Coca Colę czy Fantę i wtedy dupcia będzie piekła... ale sądząc po nicku to ty to polubisz.

w Chorwacji butelka wody dorównuje prawie tym szczynom, śmiałem się jak kumpel powiedział zeby zabrać ze sobą kilka zgrzewek wody
Zgłoś
wigan77 2021-01-04, 23:48
po prostu pijta pajace rzadziej. juz nie bedzie dziennie butelki kolki, a potem narzekanka jak plecki czy zabki bola
Zgłoś
SlimShady 2021-03-19, 10:22

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem