Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-10, 19:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 19:42 2
Czesław Miłosz "Ty, który skrzywdziłeś"

Który skrzywdziłeś człowieka prostego
Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
Gromadę błaznów koło siebie mając
Na pomieszanie dobrego i złego,

Choćby przed tobą wszyscy się skłonili
Cnotę i mądrość tobie przypisując,
Złote medale na twoją cześć kując,
Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli,

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta
Możesz go zabić - narodzi się nowy.
Spisane będą czyny i rozmowy.

Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy
I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta
Zgłoś
Dany1990 2012-10-10, 20:03
Powiem tak. Teraz sie z tego smiejemy a za pare lat jak nie wczesniej bedziemy go placic bez zastanowienia. Przyklad: Podatek od powietrza w kurortach i nie tylko . . . Powodzenia. Nie wiem jak wy ale ja juz mam bilet lotniczy na polnoc europy i mam wszystko co polskie w dupie!
Zgłoś
maxs90 2012-10-10, 20:17
w Głogowie już rok temu chcieli wprowadzić ,ale czy wprowadzili to nie wiem
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 20:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2012-10-10, 20:46
Piotr I wprowadził ten podatek, bo jak wrócił z wyprawy po Europie, to nie mógł zdzierżyć tej azji, którą miał w domu. Bojarskie brody stały się symbolem walki Piotra Wielkiego (bardzo skutecznej) o westernizację kraju.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 21:34
Zgłoś
wieldek018 2012-10-10, 22:00 3
Skoro mówicie, że każda partia to jedno i to samo (co w 100% popieram) to może warto zagłosować na kogoś kto jeszcze w tym rządzie nie był... hę? Pomyślcie trochę, zobaczcie programy wyborcze partii, i porównajcie je do KNP. Niech chociaż 25 % z tego zrobią to i tak będzie dużo lepiej.

B.T.W. Zobaczcie ile "likeów" na facebook'u mają obecne partie w sejmie, a potem, ile ma Kongres Nowej Prawicy
Zgłoś
Lopez 2012-10-10, 23:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 23:22 1
Polecam oglądnąc całe. Dużo się wyjaśni...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 23:23
A co wy się obudziliscie, a podatek 23 a nie 22 % to już od kiedy jest a podatek od ciuszków dzieciencych z 7% na 23 to co ? Tusk w tym temacie okłamał już 3 raz a w wszystkich innych to niezliczalne, mam ochotę mam strzelić w morde za to jak wy głosujecie, nie trzeba wybierać liderów, duzo mamy parti, moze nie są bardzo popierane ale mamy z 20 spokonie, w tym wiekszość prawicowych , no ale jest w czym wybierać,
\ mam nadzieje że za te 2 lata tak ? Dobrze liczę ?
Pomyślicie i nie zagłosujecie na Kaczyńskiego w dodatku tego gorzego brata (boi się latać, jest prawiczkiem i ma kota) to kompletny ztetryczały świr, który o rzeczach po 1980 nie wie nic. Ani nie zagłosujecie na Tuska (co z tego że córka nawet ładna, jak brał udział w modzie na sukces był kolendikiem i brał udział w mistrzostwach świata w tabace) Widać że szuka co by się dorobić po jego życiorysie, typowy cygan taki, tu podradnie, tam coś capnie.

Podałem parę interesujących ciekawostek, na zachęte abyście głosowali nawet jak chcecie to na Mikkę, (szaleńcy mają tędencje do ostrych zmian, a bez tego sie nie odejdzie).
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 23:32
@wieldek018 No wlasnie o to chodzi, wszystko juz bylo i jest coraz gorzej, z nimi nie bedzie juz lepiej ale jak powiesz komuś, zeby zaglosowal na nich to wyskoczy, ze to świr ktory chce eksterminacji inwalidów, bo tak go pokazała telewizja ale tego co ma do zaoferowania nikt nie pokaże, moze liczyc tylko na internet co i tak jest za malo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 23:34
Zgłoś
Krak 2012-10-11, 8:46
jolmen13 napisał/a:

mam nadzieję, że to bardzo kiepski żart.

Brak czytania ze zerozumieniem tekstu postępuje.

Przeczytajcie raz jeszcze kto ewentualnie zapłacie ten podatek.
Wersja dla debili jest kilkanaście linijek niżej:

Wpuszczasz deszczówkę do kanalizacji (tam gdzie gówna) to zapłacisz.
Po prostu dajesz deszczówkę komuś, żeby coś z nią zrobił-to płacisz
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 10:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem