Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Podcięte gardło
Zona_Putina • 2013-09-03, 16:01
Zakrwawionego, nagiego mężczyznę znaleziono na drodze krajowej nr 7 w miejscowości Podole k. Grójca (woj. mazowieckie). Ma odcięte cztery palce, podcięte gardło i liczne rany kłute. Został już zabrany do szpitala w Grójcu. Policja ustala okoliczności, w jakich doznał obrażeń

Policjanci znają tożsamość rannego.Jest on 23-letnim mieszkańcem Katowic. Trwają czynności wyjaśniające, dlaczego znalazł się tam i co mu się stało.Policja nie chce na tym etapie oceniać, czy mężczyzna mógł paść ofiarą gangsterskich porachunków. Nic nie wiem o tym, żeby policja prowadziła w tej chwili jakiekolwiek pościgi na terenie Mazowsza.

Z chęcią zobaczyłabym fotki tego gardełka
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kosmodysk 2013-09-03, 21:18 2
gdziestoja.pl/miejsce/1140904276/podole/

i wszystko jasne. Miłej lektury
Zgłoś
Marxe 2013-09-03, 21:25 2
w brutalny sposób chciał się targnąć na swoje życie
Zgłoś
S.W.A.T 2013-09-03, 21:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-03, 21:36 3
Teraz może wziąć udział w programie "Kto Cię tak urządził?"
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-03, 21:42
Pewnie miał na pieńku z Yakuzą (palce) i muzułmanami (gardło). Chociaż ci drudzy raczej nie partolą roboty.
Zgłoś
Piorek509 2013-09-03, 22:06 1
Przed chwilą w radiu eremef efem poinformowali, że policajs znalazło już dwóch prawdopodobnych sprawców.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-03, 22:37
dzięki stud3nt, dawno się tak nie uśmiałem
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-03, 22:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zona_Putina 2013-09-03, 23:04 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-04, 8:44 1
bziktheblue napisał/a:

Twój stary na pewno.

HAHAHA! Nieśmieszne. Wracaj do pokeballa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-04, 10:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-11, 23:26
Miejsce gdzie go znaleźli znajduję przy stacji LPG przed światłami jak się na kośmin (słomczyn potem) jedzie, fakt stoją tam panie ale grzybów nie zbierają.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem