Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
oldcoyote 2024-09-30, 19:25 2
szuka kozy
Zgłoś
skurwysyn666 2024-09-30, 19:32 2
Narody europy zachodniej (już byłe) ze względu na słabą tożsamość narodową oraz zbytnie przywiązanie do dobrobytu, straciły zbiorowy instynkt samozachowawczy.
Lewicowa polityka pchana przez ż🤬dów stojących za fed”em (bank centralny usa), głównie kilka rodzin, min. rockefellerowie, morganowie, rotschildowie, warburgowie, za pomocą marionetkowego rządu w Waszyngtonie, doprowadziła do utraty tych państw, które wymieniłem statutu państw narodowych oraz całkowitego zachwiania systemu wartości (tudzież moralność).
Polityka ta była celowa i jakże widzimy udana.
4 cz🤬chów, 12 niemców, 1 azjata i 8 muzułmanów nie może mieć ze sobą nic wspólnego. Taki motłoch nie zbuntuje się przeciwko władzy, bo każda z tych grup reprezentuje inne wartości (jedni uga buga, drudzy zamiłowanie do broni białej, utrata kościoła etc.).
Wymarzone warunki dla rządzących, żeby zarządzać takim społeczeństwem ala skittles, m&ms.
Hamburgery wiedziały co robią przywracając gospodarki zachodu do użyteczności w latach 50-60. Efekty widzimy do dzisiaj.
Dziękuję jeśli dotarłeś do końca, chwała czarnym knagom, ż🤬dom, ukraińcom oraz allahowi.
Zgłoś
Siriuz 2024-09-30, 19:48 4
Babosz napisał/a:

Kiedyś naiwnie myślałem, że ludzie przebudzą się.
Dzisiaj jestem mądrzejszy i wiem jak genialnie skutecznie działa demokracja, a właściwie mediokracja.
Wielkie korporacje medialne mając przewagę kapitałową kontrolują wiekszość przekazu medialnego i narzucają ludziom tematy, a inne niewygodne pomijają. W ten sposób wiekszość ludzi myśli tak jak oni chcą, a wiekszość w demokracji wybiera rządy. Mniejszość nie ma nic do powiedzenia. I tym sposobem kontrolując media uczą ludzi myśleć i mówią ludziom na kogo głosować.
Przykladowo kiedy pis miał deficyt 80mld to media wmowiły lemingom, że pis zadłuża nasze wnuki. Ludzie jak boty powtarzały w komentarzach to zdanie. Dzisiaj gdy Tusk ma deficyt grubo ponad 100mld to media siedzą cicho i lemingi już nie płaczą, że zadłużane są nasze wnuki.
Mam to wszystko w dupie, bo nie mam na to wpływu, żyję zarabiam hajs, odkladam, pilnuje swojego podwórka, nikim obcym nie przejmuję się. Inaczej się nie da. Koniec Europy jest i tak przesądzony, za późno na ratunek. Demografii nie da się odwrócić.

Ja mam jednak jeszcze resztki nadziei, że sprawiedliwość dopadnie sk🤬ieli. Że znajdzie się paru oszołomów, którzy nie sprzedadzą tanio własnego życia i postanowią dopaść wszystkie te kurewskie mordy ich bliskich.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
PapieżPoEkshumacji 2024-09-30, 20:39
Aż przykro patrzeć... Ani jeden nie wziął rozbiegu.
Zgłoś
Ciastotoja 2024-09-30, 20:49
C🤬j im w pysk! Ale tak na marginesie to Austriacki słynny malarz który dbał o to by cała Europa mówiła w jednym języku przewraca się w grobie xd jebac brudasów
Zgłoś
Wiewór 2024-09-30, 21:58
Szokujace ze nikt mi nie jebnal liscia z laczka

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Qubec 2024-09-30, 22:21
Dla mnie to dziwna nacja to ci w koszule w kratę oraz obcisłych spodenkach
Zgłoś
Pietrushka 2024-10-01, 0:16 1
Babosz napisał/a:

Kiedyś naiwnie myślałem, że ludzie przebudzą się.
Dzisiaj jestem mądrzejszy i wiem jak genialnie skutecznie działa demokracja, a właściwie mediokracja.
Wielkie korporacje medialne mając przewagę kapitałową kontrolują wiekszość przekazu medialnego i narzucają ludziom tematy, a inne niewygodne pomijają. W ten sposób wiekszość ludzi myśli tak jak oni chcą, a wiekszość w demokracji wybiera rządy. Mniejszość nie ma nic do powiedzenia. I tym sposobem kontrolując media uczą ludzi myśleć i mówią ludziom na kogo głosować.
Przykladowo kiedy pis miał deficyt 80mld to media wmowiły lemingom, że pis zadłuża nasze wnuki. Ludzie jak boty powtarzały w komentarzach to zdanie. Dzisiaj gdy Tusk ma deficyt grubo ponad 100mld to media siedzą cicho i lemingi już nie płaczą, że zadłużane są nasze wnuki.
Mam to wszystko w dupie, bo nie mam na to wpływu, żyję zarabiam hajs, odkladam, pilnuje swojego podwórka, nikim obcym nie przejmuję się. Inaczej się nie da. Koniec Europy jest i tak przesądzony, za późno na ratunek. Demografii nie da się odwrócić.

Da się. Poczytaj historię Europy, my jesteśmy niezniszczalni.
Prawdę mówiąc gdyby c🤬te postudiowały historię Europy to Niemców dzisiaj by na pewno nie wk🤬iali

Europa z tym gównem sobie poradzi, jak tylko ludzie przestaną słuchać tego medialnego p🤬lenia w telewizji i powiedzą dość.
Obawiam się nawet że będzie powtórka z lat 40 ubiegłego wieku, bo jak już nie będzie miejsc we więzieniach a oni nie będą chcieli wracać do siebie to niestety pójdą do ziemi atmosfery. To jest przykre ale to instynkt chronienia Naszych Matek, żon, sióstr i córek weźmie górę.
Europejczycy też są zdrowo poj🤬i, tylko jesteśmy najbardziej cywilizowani więc francuzi niedawno przestali używać gilotyny na rynku a my szubienic bo nie chcieliśmy takiego widoku na ulicach jaki jest w krajach latyno amerykańskich.
Myślę że jak skoczy się p🤬lenie o byciu humanitarnym i Europa dostrzeże że dostaliśmy konia trojańskiego z napisem "refuges welkome" to szybko pozbędziemy się najeźdźcy z naszych ziem i zapiszemy kolejne krwawe stronice historii.
Ale to jest cykliczne. Tacy jesteśmy i tak już musi być. I tak będzie. Czy dzisiaj czy za 100 lat.

[ Dodano: 2024-10-01, 00:19 ]
Nome napisał/a:

nie łamcie się a Austrii wybrali jakiegoś następcę Adolfa

Mniej więcej o tym właśnie mówię xD Myślę że refuganie mogą niebawem szybciej sp🤬alać z europy i to w pław niżeli płynęli tu pontonem
I co ktoś Nam zrobi, jak cała Europa zacznie do nich strzelać. Wątpie aby afryka miała ochotę na wojnę z Europą. Rozj🤬ibyśmy ich w pył.
Jeszcze Izrael by ich bił przy okazji
Zgłoś
seeed71 2024-10-01, 9:36
To był biały facet, nie jakiś inżynier.
No i on pewnie puka dziewczyny. One lubią takich badboyów.
Zgłoś
piopio317 2024-10-01, 14:46
niemców, francuzów, angli to wcale mi nie szkoda. zdrajów j🤬ych nie zjedzą kebaby i inne ścierwo.
Zgłoś
OcalałyZprypeci 2024-10-01, 18:50
Gestapo powinno zostać przywrócone właśnie dla takich towarzyszy 🙄
Zgłoś