Nie pracujcie przy silnym wietrze!
Ale ta dmuchawa ma moc! Co to za model?
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Ale ta dmuchawa ma moc! Co to za model?
Przecież na sadolu też jest zakładka "soft"
Czego nie można się pośmiać z pijaka na wstecznym w między czasie oglądania wietrzenia głów w krajach latynoamerykańskich, afrykańskich pieczeni miejskich ewentualnie bardziej eko hinduskich, bo tam grillują elektrycznie a nie w oponach
Bo to k..a sadol! W między czasie włącz sobie inny portal-nie napisze jaki bo usunął komentarz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Z ciekawości mogę przekazać że ten pan pracuje na dwa etaty. Drugi jako grabarz 😂
Nawet w gazecie masz wstawki motoryzacyjne albo sportowe, przepisy na ciasta w krzyżówkach itd itp.
Wiesz, w życiu chodzi o to by mieć szeroki wachlarz możliwości i zaciekawić jak największe grono odbiorców.
Sam korzystam z różnych portali np na W albo na K i tak jak na jednym jest nasrane polityką tak na drugim reklamami i powoli z tamtąd odchodzę bo mnie to nudzi.
Tu jest zabawniej i tragiczniej za razem xDD
Ale co kto lubi.
Jeszcze powinni tu zamieścić strefę aukcyjną, z rzeczami typu jakiś stryczek po "sąsiedzie" albo zakonserwowany palec z torów xDDDD
Tak tak, jestem jebnięty, trzymałbym to w piwnicy xD
I pewnie wódkę w grobie trzyma tak jak Nikoś
Gowno prawda..robisz jedną rzecz, a zajebiscie. Jak znasz się na wszystkim to nie wiesz o niczym tak naprawde. Sam chcesz sklep, ale w jednej tematyce. Wiesz jaki byłby problem? Jakby do tego sklepu pchali lalki barbi tylko z logiem sadola. Tak samo tutaj wkurzają mnie sriktoki i inne filmów z istniejących portali. To ma być sadol i tyle! Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że za krótko tu przebywasz. Bez odbioru.
P.S. To kupujesz kiepskie krzyżówki-moje są tylko z krzyżówkami/łamigłówkami.