Tez mi raz uciekł samolot. Poszedłem do hotelu, kupiłem lot na drugi dzień i tyle...
podpis użytkownika
Ola gringo
Przecież to lotnisko. Tam takie skupienie służb, że po minucie powinni go co najmniej obitego wyprowadzić w kajdankach xD
Widzisz synek? To dlatego na lotnisku trzeba być już 6 godzin przed lotem
Lotnisko w Dublinie, koleś to naj🤬y Litwin spóźniony na lot do Szwabii.
Powinni go poprzerzucać jak śmiecia i zostawić. C🤬j parszywy, co myśli że cały świat jest jego placem zabaw.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
CrazyWhiteBoy napisał/a:
Lotnisko w Dublinie, koleś to naj🤬y Litwin spóźniony na lot do Szwabii.
Mi się wydaje że nie tylko naj🤬y xD
elim napisał/a:
Teraz przez pewien czas już nie będzie miał okazji spóźnić się na samolot bo tam gdzie się wybiera nie ma możliwości latania, no chyba że jak w filmie Con Air.
nawet jak wyjdzie to lotnisko będzie mógł oglądać na parkingu, a samoloty w telewizji,bo pewnie dostanie dożywotni zakaz latania

Irlandczyk, caly dzien o nim w radiu mowili. Lotnisko w dublinie, spuznil sie na lot
Pytanie: po c🤬j zatrudniać ochronę, czy innych pracowników mundurowych ochraniających obiekt lub dbajacych o bezpieczeństwo pasażerów, jeżeli pozwalają na takie coś? 😅 Nie zatrudniając nierobów w odblaskowych kamizelkach - takie lotnisko by zaoszczędziło MASĘ pieniędzy 😎
Ochrona lotniska zajęta sprawdzaniem czy nie masz przypadkiem butelki 0,55 w podrecznym. Poj🤬y swiat.
goliatesku napisał/a:
@: kolega to jest pewien tejże cyfry?
Sorki, chyba pięć milionów.
Trudno znów przeliczać, tak jak problemy sprawiało przestawienie się na zupełnie nową walutę. Poloneza kupiłem w 91 za 71 milionów złotych.
Mazda 626 kosztowała 200 milionów, a Mercedes 600SEC 2 miliardy.