Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ProVVe 2025-03-18, 20:22
Tez mi raz uciekł samolot. Poszedłem do hotelu, kupiłem lot na drugi dzień i tyle...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-03-18, 20:45
Przecież to lotnisko. Tam takie skupienie służb, że po minucie powinni go co najmniej obitego wyprowadzić w kajdankach xD
Zgłoś
Kacu63 2025-03-18, 21:40
Widzisz synek? To dlatego na lotnisku trzeba być już 6 godzin przed lotem
Zgłoś
CrazyWhiteBoy 2025-03-18, 21:47 1
Lotnisko w Dublinie, koleś to naj🤬y Litwin spóźniony na lot do Szwabii.
Zgłoś
Machol 2025-03-18, 21:55
Powinni go poprzerzucać jak śmiecia i zostawić. C🤬j parszywy, co myśli że cały świat jest jego placem zabaw.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-18, 22:01
CrazyWhiteBoy napisał/a:

Lotnisko w Dublinie, koleś to naj🤬y Litwin spóźniony na lot do Szwabii.

Mi się wydaje że nie tylko naj🤬y xD
Zgłoś
htr83 2025-03-18, 23:42
Jeszcze coś rozp🤬ol. Chyba zawracają
Zgłoś
metyoo 2025-03-19, 0:38 1
elim napisał/a:

Teraz przez pewien czas już nie będzie miał okazji spóźnić się na samolot bo tam gdzie się wybiera nie ma możliwości latania, no chyba że jak w filmie Con Air.

nawet jak wyjdzie to lotnisko będzie mógł oglądać na parkingu, a samoloty w telewizji,bo pewnie dostanie dożywotni zakaz latania
Zgłoś
Rafalzwr 2025-03-19, 1:15
Irlandczyk, caly dzien o nim w radiu mowili. Lotnisko w dublinie, spuznil sie na lot
Zgłoś
i-like-zombie 2025-03-19, 2:20
Pytanie: po c🤬j zatrudniać ochronę, czy innych pracowników mundurowych ochraniających obiekt lub dbajacych o bezpieczeństwo pasażerów, jeżeli pozwalają na takie coś? 😅 Nie zatrudniając nierobów w odblaskowych kamizelkach - takie lotnisko by zaoszczędziło MASĘ pieniędzy 😎
Zgłoś
DonG 2025-03-19, 2:20 3
witamy w Irlandii. Tutaj nic nie działa szybko
Zgłoś
atax 2025-03-19, 22:43
Ochrona lotniska zajęta sprawdzaniem czy nie masz przypadkiem butelki 0,55 w podrecznym. Poj🤬y swiat.
Zgłoś
goliatesku 2025-03-20, 7:05
@smc: kolega to jest pewien tejże cyfry?

podpis użytkownika

pluk
Zgłoś
smc 2025-03-20, 7:37
goliatesku napisał/a:

@: kolega to jest pewien tejże cyfry?

Sorki, chyba pięć milionów.

Trudno znów przeliczać, tak jak problemy sprawiało przestawienie się na zupełnie nową walutę. Poloneza kupiłem w 91 za 71 milionów złotych.
Mazda 626 kosztowała 200 milionów, a Mercedes 600SEC 2 miliardy.
Zgłoś
Skurvi3l3k 2025-03-29, 14:09
ja rozp🤬alam przystanki
Zgłoś