Do przestępstwa doszło minionej nocy w Zamościu. - Ze wstępnych ustaleń policjantów wynika, że nieznany mężczyzna około godziny 1 w nocy przyjechał rowerem pod mobilny punkt szczepień mieszczący się na Rynku Solnym i podłożył tam ogień – podała starszy aspirant Dorota Krukowska-Bubiło z Lubelskiej Policji.
Haha śmiać mi się chce z komentarzy smarków, którzy przywędrowali na sadistica afirmując covidowe dyrdymały, bo w tv im powiedzieli. Pokolenie, które jest przyszłością cierpi na brak wzorców, zdolności samodzielnego myślenia itp. dlatego jesteście tak podatni na to by szerzyć podział, a to nic innego jak ściśle określony scenariusz wyreżyserowany przez elyty. Rozumiem na fanpejdżu Lisa, Lemartowej itp. powielać te bzdury o jedynie słusznej chorobie i konieczności aplikacji życiodajnego eliksiru. Ale TUTAJ? jebcie się covidioci.
Mówiąc o samodzielnym myśleniu masz na myśli słuchanie opinii samozwańczych ekspertów głoszących tezy niepoparte żadnymi potwierdzonymi danymi oraz szerzenie owej opinii szerszemu gronu? I to jest twoje samodzielne myślenie? A jak się domyślam twoimi wzorcami są właśnie ci "eksperci"?
Haha śmiać mi się chce z komentarzy smarków, którzy przywędrowali na sadistica afirmując covidowe dyrdymały, bo w tv im powiedzieli. Pokolenie, które jest przyszłością cierpi na brak wzorców, zdolności samodzielnego myślenia itp. dlatego jesteście tak podatni na to by szerzyć podział, a to nic innego jak ściśle określony scenariusz wyreżyserowany przez elyty. Rozumiem na fanpejdżu Lisa, Lemartowej itp. powielać te bzdury o jedynie słusznej chorobie i konieczności aplikacji życiodajnego eliksiru. Ale TUTAJ? jebcie się covidioci.
Niechcący ci piwo dałem. Geniusz z ciebie. Dzwonili już z Mensy, że zostałeś przyjęty bez testów
Bohater na nowe czasy. Mam nadzieję, że Go nie znajdą.
Nie powinieneś teraz studiowac płaskiego globusa czy coś?
Bohater na nowe czasy. Mam nadzieję, że Go nie znajdą.
Jestes debilem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie