👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tip uprzedziłem Cię, bo ja wcześniej niż Ty wiedziałem, że on to napisze i wiedziałem co Ty napiszesz nim Ty wymyśliłeś co napiszesz

Nie po to nie oglądam srelewizji, żeby oglądać ją moim ukochanym sadolu. Won z takim czymś!

No tak, TVN jak zwykle wyszukuje największe patologie świata, żeby pokazać, że jesteśmy źli, brzydcy i w ogóle winni wszelkiemu złu.
Z resztą co ma nas obchodzić jakaś rodzinka głupich Angoli; ale lepiej pokazywać jak jest źle w innych krajach niż u nas, nie?
Z resztą co ma nas obchodzić jakaś rodzinka głupich Angoli; ale lepiej pokazywać jak jest źle w innych krajach niż u nas, nie?

Spoko, jak koleś miał 17 dzieci to i tak jest na plusie. 5 w te czy w drugą, co za różnica...
Kara śmierci, położyć ich na stalowym ruszcie i palić po kolei najpierw stopy, potem nogi, ręce a potem resztę, żeby czuli że umierają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie