Taka sytuacja napotkała mnie dzisiaj w tramwaju. Z początku myślałem że typ zjechał z tego świata, ale kiedy podbiłem bliżej okazało się ze typ ma niezła lote po czymś mocnym.
PiGi
2020-04-07, 0:15
takie tramwajowe katharsis
A................a
2020-04-07, 0:53
glos nieskalany inteligencja
Wygląda jak po dobrych pigułach.... Albo ma wylew i c🤬j tak bym zadzwonił po karetke bo mieć kogoś na sumieniu to tak nie za bardzo..
"wyp🤬oliło z orbity
"k🤬a latasz"
Typowy beneficjent 500+ w swoim naturalnym środowisku, zapewne za bliską najniższej lub najniższą krajową...nikt mi nie powie, że taka osoba prowadzi własną firmę. A jak dochodzi co do czego to "fina szontu po mało zarabiam"
P.S Nie Ździwię się jak jechał na gapę a potem będzie "złe konduktory bo mandaty dajo" - no kwintesencja
J🤬y necronomicon czyta
K🤬a ale masz głos przepalony mordo, weź zjedź do paczki dziennie polecam
Jprdl 30 lat i wygląda jak mumia faraona kutenpytonga.
Usnął od nadmiaru lekrury Pana Tadeusza
jjjkkkfff napisał/a:
O k🤬a, Magik żyje! Trza było go podcucić, ciekawe co teraz by nagrał?
Popek go nagrywał?
Masz głos jak żul typie, odstaw denaturat
ale za to jaki oczytany
Ciesze się że w moich czasach jak zdarzało mi się po 10h tyrania iść na piwo a potem wracając zasypiać w komunikacji miejsckiej nie było takiej frajerskiej mody na kamerowanie każdego kto wygląda inaczej i wrzucaniu tego w internet.
koles wyglada na chorego i wycienczonego... co wyp🤬olilo z orbity, bo spi? Nie wiesz co sie dzieje, moze ma raka, czy inne gowno, a moze faktycznie jest nacpany, ale co z tego. BTW brzmisz jak przepity patus.
cavern69 napisał/a:
Kto nigdy nie zaspał i nie dojechał naj🤬y aż do pętli, niech pierwszy rzuci kamień.
5 razy kiedyś pod rząd trasę pokonałem. Koledze się dzieciak urodził i z pępkowego wracałem.