👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Barney jest nieco bardziej ogarnięty od jakiegoś downowatego chinola afgańczyka co pewnie c4 ma pod koszulą i debila co myśli że jest fajny bo ma garniak.. Barney może pedał ale prędzej by zaciągnął laske do łóżka niż oni razem wzięci..

to działa tylko... na amerykanki. Inteligentne kobitki na cos takiego nie polecą....
ale kto by się przejmował inteligentnymi
ale kto by się przejmował inteligentnymi

@up
Mogę się mylić, ale doświadczenie mi mówi, że na kobiety działa głównie język niewerbalny - powiedz cokolwiek ale w odpowiedni sposób. Poziom inteligencji nie gra tutaj roli.
[true story
]
Też się nie boje a pedałem nie jestem.
Chociaż już się dawno w to nie bawię bo jestem w dłuższym związku to polecam szkolenia PUA. Tutaj nawet nie chodzi o to, że Cię tam cudów nauczą, ale jak zobaczysz jakie stada facetów mają ten sam problem to aż się chce być lepszym
Mogę się mylić, ale doświadczenie mi mówi, że na kobiety działa głównie język niewerbalny - powiedz cokolwiek ale w odpowiedni sposób. Poziom inteligencji nie gra tutaj roli.
[true story

jozinb napisał/a:
od barneya bije energia bo jest pedalem i nie boi sie zagadac do dziewczyn
Też się nie boje a pedałem nie jestem.
Chociaż już się dawno w to nie bawię bo jestem w dłuższym związku to polecam szkolenia PUA. Tutaj nawet nie chodzi o to, że Cię tam cudów nauczą, ale jak zobaczysz jakie stada facetów mają ten sam problem to aż się chce być lepszym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie