Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Podryw na masaż
TomdeX • 2013-04-20, 10:51
Goście podrywają kobiety na masaż ;] I dostają ich numer telefonu. W Polsce to byś prawdopodobnie tylko w ryja dostał...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
defcon1 2013-04-20, 13:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qwased 2013-04-20, 13:55
Dobry motyw, trzeba wypróbować
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 13:59 3
gonzo3211 napisał/a:

O, tak. W Polsce od razu te babki by cię wyr🤬ały i nasrały do ryja...

Nie. Tak by było u kitajców.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 14:15
Jebie fejkiem.
Prosty argument.
Jakosc nagrania jest wybitnie dobra, kamerowane ze stabilizatora.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 14:20 8
Nie ma co kombinować, czy jebną czy nie, bo to zależy od wielu czynników, przede wszystkim od tego, jak będzie wyglądał facet, który ją będzie masował. Jak się odwróci i zobaczy pryszczatego zwyrolskiego spaślaka, to podniesie wrzask i i jebnie. Jeśli kolo będzie według niej przystojny to przechodzimy do następnego czynnika, czyli np jak bardzo jest spięta, zajęta, czy ma chłopaka, czy jest szmatą, czy jest introwertyczką, czy ekstrowertyczką... Takie akcje ładnie wyglądają na zmontowanych filmikach, bo wybiera się akcje, które poszły ładnie, a nie wiadomo ile to było godzin filmowania i ile liści na twarz, więc nie widzę sensu jarania się takim gównem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 14:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
McSzczery 2013-04-20, 14:25
defcon1 napisał/a:

Nie miałem na celu hejtowania a bardziej uświadomienie że to nie kraj pochodzenia determinuje reakcję ludzi w takich sytuacjach.

Zapomniałeś o czymś. Pozwól, że Ci podpowiem!
Zaczyna się na R a kończy na osja.
Zgłoś
RockyWood 2013-04-20, 14:46
wszystko lux dopóki gość masujący to tzw potocznie wśród lasek "ciacho" - zwykły podryw który zadziała na każdą samotną piczę. Widziałem podobną akcję w Tarnowie na rynku - nie tylko był masaż bo chłopak był na prawdę pomysłowy ale niestety dla niego 99% przypadków kończyło się tekstem "sorry mam chłopaka" - może dlatego, że podrywający nie był ani brunetem ani murzynem ani mięśniakiem w ciemnych okularkach.
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-20, 16:10 1
Zgłoś
freaky 2013-04-20, 16:15
Mając epizod maniakalny, robiłem bardziej brawurowe akcje spotykając się z pozytywną reakcją pań. Jednak w okresie już "remisyjnym", nawet o godzinę nie zapytam w obawie przed ewentualnym lepem w ryj
Zgłoś
rusofil 2013-04-20, 16:54 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-20, 17:27
Co ta ostatnia mówi ? ostatnie 2 jej zdania bo nie rozumiem
Zgłoś
_Amarok_ 2013-04-20, 19:46
ja tam bym gw🤬ciła faceta.... ale ok...
Zgłoś
przemas1234 2013-04-20, 21:19
ojej jakie to słitaśne na pewno potem dały mu jeszcze nasrać sobie do ryja..
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 13:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem