Dobry motyw, trzeba wypróbować
konto usunięte
2013-04-20, 13:59
gonzo3211 napisał/a:
O, tak. W Polsce od razu te babki by cię wyr🤬ały i nasrały do ryja...
Nie. Tak by było u kitajców.
konto usunięte
2013-04-20, 14:15
Jebie fejkiem.
Prosty argument.
Jakosc nagrania jest wybitnie dobra, kamerowane ze stabilizatora.
konto usunięte
2013-04-20, 14:20
Nie ma co kombinować, czy jebną czy nie, bo to zależy od wielu czynników, przede wszystkim od tego, jak będzie wyglądał facet, który ją będzie masował. Jak się odwróci i zobaczy pryszczatego zwyrolskiego spaślaka, to podniesie wrzask i i jebnie. Jeśli kolo będzie według niej przystojny to przechodzimy do następnego czynnika, czyli np jak bardzo jest spięta, zajęta, czy ma chłopaka, czy jest szmatą, czy jest introwertyczką, czy ekstrowertyczką... Takie akcje ładnie wyglądają na zmontowanych filmikach, bo wybiera się akcje, które poszły ładnie, a nie wiadomo ile to było godzin filmowania i ile liści na twarz, więc nie widzę sensu jarania się takim gównem.
defcon1 napisał/a:
Nie miałem na celu hejtowania a bardziej uświadomienie że to nie kraj pochodzenia determinuje reakcję ludzi w takich sytuacjach.
Zapomniałeś o czymś. Pozwól, że Ci podpowiem!
Zaczyna się na R a kończy na osja.
wszystko lux dopóki gość masujący to tzw potocznie wśród lasek "ciacho" - zwykły podryw który zadziała na każdą samotną piczę. Widziałem podobną akcję w Tarnowie na rynku - nie tylko był masaż bo chłopak był na prawdę pomysłowy ale niestety dla niego 99% przypadków kończyło się tekstem "sorry mam chłopaka" - może dlatego, że podrywający nie był ani brunetem ani murzynem ani mięśniakiem w ciemnych okularkach.
Mając epizod maniakalny, robiłem bardziej brawurowe akcje spotykając się z pozytywną reakcją pań. Jednak w okresie już "remisyjnym", nawet o godzinę nie zapytam w obawie przed ewentualnym lepem w ryj
konto usunięte
2013-04-20, 17:27
Co ta ostatnia mówi ? ostatnie 2 jej zdania bo nie rozumiem
ja tam bym gw🤬ciła faceta.... ale ok...
ojej jakie to słitaśne na pewno potem dały mu jeszcze nasrać sobie do ryja..