Koles, ktory z sensem gada o podrywaniu lasek. W dodatku polskie napisy, wiec moze go kojarzycie.
Widać, że koleś ma z lekka sadystyczne poczucie humoru, wyśmiewa rzeczywistość w taki sposób, że prawdopodobnie nie zauważysz, że gada o tobie. Przy tym to o co chce przekazać, odnosze wrażenie, że to najprawdziwsza prawda.
Dla mnie koleś to wielkie odkrycie, wreszcie ktoś w tej c**kowatej społeczności "podrywaczy", kto nie wygląda jakby całe swoje życie przesiedział w kółku wzajemnych adoratorów.
Warto obejrzec, potraktujcie to jak stand-up.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-10, 21:52
Heh, a jak nie jest się przebojowym to też należy być sobą?
konto usunięte
2012-07-10, 22:18
ALTON, chodź na piwo, mistrzu !
Podoba mi się bardzo jego image. Wygląda jak bezdomny trochę.
Większośc tych PUA czy jak to się zwie postaci znanych (tzn kojarzę 2 i nie pamiętam nazw, jeden chyba się nazywa Mystery) wyglądają jak ostatnie pedzie. A ten wygląda całkiem śmiesznie i te laski wyrywa i ma poczucie humoru, a nie takie poczucie humoru na Edwarda ze zmierzchu.
Nie wiem jak to jest z tymi poradnikami, ale coś czuję że jak gośc jest paskudny to tak i tak żadne laski nie złapie, a jak jest nudny albo jakiś to również.
Pisał tam u góry gośc, trzeba coś robic, miec zainteresowania, ruszac się trochę żeby nie byc zaniedbanym i byc pewny siebie i wtedy prawdopodobnie człowiek w ogóle nie myśli nad takimi rzeczami jak jakieś tam PUA bo nie ma w tych sprawach jakichś problemów
konto usunięte
2012-07-10, 22:31
"Wyluzowałem zwieracz w dupie i zaczynałem otwierać gębę..." Wspomnienia z wizyty u proboszcza
to pewnie spotkanie dla osób chętnych udziału w takim kursie, a nie sam kurs. koleś po prostu robi sobie reklamę i rozwiewa wątpliwości przyszłych adeptów.
@ALTON
Wyluzowałeś zwieracz w dupie... Jak ma na imię Twój chłopak?
ale tak szczerze, to po co mu to? zaliczanie babek można wrzucić do jednego worka z ''ile to wódy wypiłem'', ''ile wypaliłem'', ile grzybów zjadłem'' itp. fajnie przespałeś się z setką kobiet i co z tego, zmieni to coś? to już wole jazdę na motocyklu.
PS Alton - Pomor to ty ?
xsw2
2012-07-11, 8:25