👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie jacy wy jesteście smutni. A mnie rozbawiło to co powiedział i w sumie jego głos xD
tak jak ktoś wspomniał, jesteście smutnymi ludźmi. czarny humor w dobrym towarzystwie, a Wy smarujecie mi ziomków. W dodatku oceniacie ludzi których nie znacie. BTW, kawały Strasburgera są jeszcze gorsze i nie śmieszne. jest na topie jedynie dla tego że ludzie mają na to hype, zero jakiegoś wątku. ale
śmiesznie się czyta te czarne komentarze. pozdrawiam

"Ktoś to musiał akceptować, że weszło na główną. Mamy swoje 5 minut, hejterzy 0:1 ekipa z agera 1
"
sądzę że chyba rozwiązałem Wasz problem!

sądzę że chyba rozwiązałem Wasz problem!

@TM303 Ja tam śmiechłem, pozytywne chłopaki. Idz lepiej kolegów poszukać

słuchałem tego 4 razy śmiejąc się bez przerwy jak głupi i nie zapowiada się, żeby był to ostatni raz. piwo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie