Znajoma miała praktyki w podstawówce. Z resztą zobaczcie sami
A tutaj info dla tych, którzy nie znają tej spedalonej marki pseudo-butów kosztujących majątek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś owszem, była to marka kultowa. A teraz, również owszem - jest spedalona za sprawą jebnaych gimbów i innych rurkowców, skejtów, srejtów i innych pedałkowatych długowłosych paziów z czapeczkami w kształcie rondla na głowie.
Vans to od początku buty dla tych którzy jeżdżą na desce i niech dla nich te buty zostaną.
Jedna z pierwszych firm z zajawką. Szkoda że teraz popkultura pochłania wszystko co napotka na swojej drodze tworząc z tego jednocześnie karykaturę.
Vansy są w porządku, właśnie zaczynam drugi sezon śmigać i trzymają się dobrze. A kupiłem bo nie miałem pojęcia że są hipsterskie czy tam jakieśtam, po prostu były wygodne.
Damian198025 napisał/a:
Mój 7 letni chrześniak uczył się ostatnio miesięcy po kolei.No to dawaj młody pokarz czego się nauczyłeś , a on mi - styczeń,luty,maj,kwiecień,wtorek
Tylko nie bierz się za uczenie go ortografii przypadkiem
konto usunięte
2014-03-13, 19:30
Vansy są spedalone, Nike są spedałone, Addidas jest spedałony.
Co według sadola nie jest spedalone? Kuboty?
konto usunięte
2014-03-13, 19:35
@2up: Mokasyny chyba nie są. Chociaż teraz to wszystko się tak szybko "spedala", że ciężko nadążyć.
konto usunięte
2014-03-13, 19:37
Adidas i nike nie są spedalone, sam noszę, dresy i jp psują markę, ale w większości ich nie stać i noszą podróby, natomiast vansy noszą teraz ludzie w rurkach = pedały
szklanka ale to było kiedyś, teraz vans = pedał
konto usunięte
2014-03-13, 20:05
@szklanka
Dlatego napisałem, że są ,,spedalone", wcześniej nie były, sam nosiłem, więc wiem. Teraz jak już pisałem to komercja, syf, kiła i mogiła.
A ja swoje kupiłem za 10 funtów
Catacombe napisał/a:
Vansy są spedalone, Nike są spedałone, Addidas jest spedałony.
Co według sadola nie jest spedalone? Kuboty?
Z tego co zdążyłem zauważyć, to każdy prawdziwy sadol chodzi w garniturze Anderson & Sheppard, jedyne używki jakie akceptuje to kubańskie cygara i szkockie whisky, ewentualnie piwo, ale nie byle jakie, tylko warzone w małym niekoncernowym browarze i oczywiście o specjalnej naturalnej, tradycyjnej recepturze
konto usunięte
2014-03-13, 20:29
@up
Dlatego wolę buty z wysoką cholewką. Dobrz trzymają w kostce.
konto usunięte
2014-03-14, 2:47
Zaglądam na sadola, widzę temat będący dowodem przerażającej głupoty wśród dzisiejszych dzieciaków i co? w komentarzach dyskusja jakie buty/spodnie są pedalskie, a jakie nie. BRAWO