W filmie przedstawione zostaje 18 dziwnych przypadków samobójstw wraz z opisem wydarzeń tuż przed. Osoby na pierwszy rzut oka nie są szczególnie ze sobą powiązane
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na autora filmu też jest pewnie już wydany 'wyrok'.
Nie chce tego komentowac bo samobójstwo mi popełnią...
konto usunięte
2013-02-04, 8:21
Po was też przyjde
Chciałem to wrzucic z miesiac temu ale nie umiałem
skąd wiadomo że ten typek sfilmował? i jesli sfilmował, to gdzie jest film?
konto usunięte
2013-02-04, 9:50
to powinno mieć 1000 piw
konto usunięte
2013-02-04, 9:50
konto usunięte
2013-02-04, 10:09
Całkiem, całkiem... wysoki poziom seryjnego samobójcy, szuka różnych sposobów, a to pociąg, a to zatańczenie się na śmierć.... dla mnie profesjonalista
dla mnie profesjonalista ten seryjny samobójca, nigdy bym nie wpadł na to że można kogoś zabić przez "zatańczenie na śmierć"
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
konto usunięte
2013-02-04, 10:42
Od kilku miesięcy odnoszę nieodparte wrażenie, że jesteśmy u progu wielkich zmian.
Nie mam tutaj na myśli dojście tej czy innej partii do władzy, ale poważne zmiany w Europie, a może nawet na świecie.
Skala ogłupienia jest już tak duża, że coś musi się stać. To nie dzieje się bez powodu.
Powoli kurczą się rynki zbytu dla wielkich korporacji, trzeba wymyślić coś, aby to naprawić.
Być może nie będzie jakiejś wielkiej wojny, ale z pewnością stanie się coś, co odmieni nasze życie.
SA10
2013-02-04, 10:49
dziwne jest to że sprawa ciągnie się już prawie 3 rok i nic., 1,5 - 2 lata po zamachu info o znalezieniu pozostałości trotylu. Jakby chciano jak najpóźniej dojść do rozwiązania. Koniec końców z tego co kojarzę żadni archeolodzy tam nie pojechali, chyba wszyscy się bali wypadków samochodowych.
zaminowałem obejście, zamurowałem schody do piwnicy, postawiłem piwo i czekam ...
Boże, i gdzie ten koniec świata? Kiedy jest potrzebny to go nie ma. A media wciskają nam kit, że będzie...
Widzę,że stworzyła się na sadisticu sekta pis.Dużo zdrowia wam życzę