czasem im nie wychodzi
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Nieważne czy jedziesz autem za 20tys. czy za 2tys. Tak samo się owiniesz w okół drzewa!
Szkoda mi zawsze jak oglądam takie filmiki, bo okazuje się, że wiele całkiem ciekawych samochodów kończy w ten sposób swój żywot. Oczywiście nie mówię tu o dziesiątkach roztrzaskanych Imprez, ale taki choćby 205GTI z początku filmiku to dość zacny klasyk na dzień dzisiejszy.
Sylarr napisał/a:
Większość wypadków wynika z nieznajomości toru.
Chyba żartujesz. Od kiedy niby w rajdach ktokolwiek uczy się trasy ? Ma się tylko jej opis, zrobiony podczas powolnego przejazdu. A to nie wystarczy, żeby znać każdy zakamarek drogi, na który trzeba szczególnie uważać.
Gdzie te wszystkie sportowe bryki pokroju Opla Calibry?
Całkiem dobra zlepka, miło się ogląda
Całkiem dobra zlepka, miło się ogląda
pawel1550 napisał/a:
Ma się tylko jej opis, zrobiony podczas powolnego przejazdu. A to nie wystarczy, żeby znać każdy zakamarek drogi, na który trzeba szczególnie uważać.
O to właśnie mi chodziło
ani wyścigi ani rady, powinienem podpisać konkursowa jazda samochodem bo tak to się naprawdę nazywa z urzędu.
a co do kubicy dla mnie on jeździć nie potrafi, a i o mnie się nie martwcie, startowałem w podobnych eventach i auta nie robiłem co kubica robi co 50 km.
a co do kubicy dla mnie on jeździć nie potrafi, a i o mnie się nie martwcie, startowałem w podobnych eventach i auta nie robiłem co kubica robi co 50 km.
Ahh uwielbiam tych specjalistów zza trybun "gazgazgazgazgaz! teraz dawaj!"
"przewijałem przewijałem ale BMW 3 żem nie widzioł"
Trza było oglundać a nie przewijoć
Trza było oglundać a nie przewijoć
jak zobaczyłem to subaru a potem usłyszałem dźwięk uderzenia to aż mnie w środku ścisnęło za serce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie