klonik888 napisał/a:
@up
Nie zesraj się.
Ale on ma rację. Program jak program, serio nie rozumiem zachwytu i tej paniki "co my teraz będziemy oglądać", "jak mogli". To nawet nie było zabawne. Poziom dowcipu rodem z Brainiaca, czy innego discovery'owego badziewia.
klonik888 napisał/a:
@up
Nie zesraj się.
To ty się czasem nie zesraj, beka z takich jak ty a największa beka z Brytoli, którzy tak lawinowo ruszyli z tą petycją. K🤬a kozojebcy spod znaku srallaha obracają ich kraj w gówno a ich bardziej obchodzi jakiś bożek celebryta z telewizji, który ma tyle forsy że się nią podciera chyba że wszystko rozp🤬olił. Za jakiś czas pójdzie do innego programu/stacji i będzie kosił taką forsę jakiej wszyscy sadole razem wzięci nie zobaczą przez całe swoje życie a gimbaza będzie dalej pilnie chodzić na lekcje żeby potem zabijać się o staż za 800 zeta i stanąć w kolejce po bilet do UK. Przypomina mi to fanatyzm związany z tym ciapolem który odszedł z one direction - też lamenty, płacze, groźby, podcinanie sobie żył. Poj🤬e czasy
Brakuje sceny jak Clarkson jebnął Irlandczyka w gębę.
Przecież powinni to pokazać.
Przecież powinni to pokazać.
rest in peace Top Gear. Może w przyszłym życiu się zobaczymy
podpis użytkownika
...
Daimler1916 napisał/a:
Już płaczą tylko nie chca się przyznać. Zresztą kto przy zdrowych zmysłach ucina głowe kurze znoszącą złote jajka?.

Natomiast Clarkson i tych tam dwóch zrobią pewnie nowe szoł dla innego producenta, no chyba że im się nie będzie chciało.. zresztą jebie mnie to zawsze można pooglądać telexpress. Pozdrawiam
Ja się wzruszyłem...
podpis użytkownika
"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Łamiąca nowość (breaking news) - bibisi przywraca Klarksona do roboty. Zmiękła im rura, bo ktoś policzył ile kapuchy dla nich zarabiał, a przede wszystkim ile stracą bez jego programu.
Osobiście mam mieszane uczucia względem tego typa. Z jednej strony to nieprzeciętnego gatunku buc, cham i kretyn, z drugiej gościu jest po prostu najlepszy w tym, co rob, nie sposóbodmówić mu talentu, pasji i profesjonalizmu. No i parę razy grubo zaszydził z polactwa, co niezmiennie daje mu punkty do zajebistości.
Osobiście mam mieszane uczucia względem tego typa. Z jednej strony to nieprzeciętnego gatunku buc, cham i kretyn, z drugiej gościu jest po prostu najlepszy w tym, co rob, nie sposóbodmówić mu talentu, pasji i profesjonalizmu. No i parę razy grubo zaszydził z polactwa, co niezmiennie daje mu punkty do zajebistości.
klonik888 napisał/a:
@up
Nie zesraj się.
a ty zwal se do topgira
podpis użytkownika
j🤬 religie, pikę nożną i alkoholików