👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mała młoda rosjanka jest sto razy mądrzejsza od wszystkich czarnych.
martin.villian napisał/a:
mała młoda rosjanka jest sto razy mądrzejsza od wszystkich czarnych.
Następny йобаний в рот поліглот, to jest Ukrainka a nie Rosjanka.
Była taka fajna reklama(?) Kobita prze, prze w czasie porodu aż noworodek wylatuje jak z armaty, leci, leci, po drodze się coraz bardziej starzeje aż wpada prosto do wykopanego grobu.
hdposter napisał/a:
Nie zrozumiałem ani jednego słowa po rusku. Gdyby nie dali napisów byłem pewny, że już puszcza się jak jej matka za kromkę chleba.
jesteś zwykłym debilem

hdposter napisał/a:
Nie zrozumiałem ani jednego słowa po rusku. Gdyby nie dali napisów byłem pewny, że już puszcza się jak jej matka za kromkę chleba.
O tym właśnie mówili. Tylko debil nie zrozumie.
Na samym początku to w ogóle myślałam, że to nie ruski, tylko jakiś podkarpacki czy białostocki.
StalowyNożyk napisał/a:
Nasze języki są na tyle podobne, że trzeba być skończonym imbecylem, żeby nie zrozumieć co mówi ta dziewczynka.
To , że ty masz kacapskie geny i panimajesz nie oznacza, że każdy Polak je ma.
werther napisał/a:
Następny йобаний в рот поліглот, to jest Ukrainka a nie Rosjanka.
Kacap to kacap , bez różnicy

Drogie dzieci Sadistic.pl , za mych czasów rosyjskiego uczyli w szkole natomiast język ukraiński jest bardzo podobny do języka polskiego.
Ta dziewczynka po ukraińsku mówi.
I mówi prawdę.
Pozdrawiam serdecznie.
Ta dziewczynka po ukraińsku mówi.
I mówi prawdę.
Pozdrawiam serdecznie.
Ostrovsky napisał/a:
Nie każdy polak rozumie po rusku LoL
- Dlaczego chcesz iść do szkoły?
- Bo najpierw będziemy tam się bawili, później będziemy się uczyli, później znów będziemy się uczyli w gimnazjum, później w liceum, później na studiach., a później pójdziemy do pracy...
- A później...?
- A później już umrzemy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie