👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZNowu nastepna kopia hamburgerów
brakowało mi tylko jeszcze śląskiego zaciągania....
brakowało mi tylko jeszcze śląskiego zaciągania....

cubana97 napisał/a:
Jak nazywa się ta piosenka?
Ratatat - Loud pipes
albo
Fashawn - Love
Ten kawałek Fashawn jest nawet z moim tłumaczeniem na tekstowo.pl haha, taka ciekawostka

PS. Niezła ta panna

zsakuł napisał/a:
"cześć z tej strony Ewa, zaraz dam dupy za biedronką" tak będzie w 2 części pewnie
![]()
A ja ją znam i kolega ma rację.
Kiedyś na urodzinach koleżanki jak ją chcica wzieła zaczeła się drzeć na swojego faceta że ona chce sex i idą

Brak piwa za:
1. "Spudnicę"
2. "Spudnice"
3. "Very maacz"
4. Tępą dzidę łażącą z podwiniętą kiecą po mieście... Skrócić wakacje studentom i tak się opier*alają
1. "Spudnicę"
2. "Spudnice"
3. "Very maacz"
4. Tępą dzidę łażącą z podwiniętą kiecą po mieście... Skrócić wakacje studentom i tak się opier*alają
Raikiri73 napisał/a:
Ratatat - Loud pipes
albo
Fashawn - Love
Ten kawałek Fashawn jest nawet z moim tłumaczeniem na tekstowo.pl haha, taka ciekawostka![]()
PS. Niezła ta panna
albo
Sokol x Magik x Fokus - O.K (Bardziej Matt Blend)

zsakuł napisał/a:
"cześć z tej strony Ewa, zaraz dam dupy za biedronką" tak będzie w 2 części pewnie
![]()
No to chętnie obejrzę

chrisonit napisał/a:
Brak piwa za:
1. "Spudnicę"
2. "Spudnice"
3. "Very maacz"
Ubiegłeś mnie, dodam:
-Kuuuurwa co za pustak, jeszcze 500 takich i można stawiać garaż.
O widzę że dla hajsu zabrnęła naprawdę daleko, to już minecraft nie jest maszynką do robienia pieniędzy? Czas na pokazywanie dupska, za kilka lat będzie to co ktoś tu wspomniał, dawanie dupy na filmach i wszyscy będą zadowoleni i ucieszeni, mówcie co chcecie dla mnie ona jest kur** w tym momencie.

Ja pier... chodziłem z nią do liceum, w szkole zawsze wyglądała na cichutką myszkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie