👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Ktoś kto nie lubi pisu jest lewakiem? Serio?
najlepsze jest to ze ludzie uważają pis za prawice...
xXx5226 napisał/a:
Zobacz ile piw dostał. Przybył tu z całym moherowym oddziałem.
Nie żeby coś, ale pis to lewica jest.
On nie napisał nigdzie, że jest...
Widzę ,że burak mieszka w wysokim piętrze czyli zwykły robol który napewno korzysta z jakiś socjali od PiS.
Nawet nie wie ,że ten PiS mi życie uratował
Nawet nie wie ,że ten PiS mi życie uratował

Biorąc pod uwagę coraz większą ilość gówna dostającego się na główną, kwestią czasu jest kiedy moderatorzy zaczną robić coming out
Dwie mysli przyszly mi do glowy po obejzeniu tego gowna.
Co to robi na glownej?
W ktorym momencie powinienem sie usmiechnac?
Ad. 1. Sadistic to to juz nie jest.
Ad. 2. Czuje sie jak komandor Data probujacy zrozumiec czym jest zart.
Jesli w chwili pisania, jest tutaj az 73 osoby, ktore ten filmik rozbawil, to juz nie ma nadzieji dla ludzkosci
Co to robi na glownej?
W ktorym momencie powinienem sie usmiechnac?
Ad. 1. Sadistic to to juz nie jest.
Ad. 2. Czuje sie jak komandor Data probujacy zrozumiec czym jest zart.
Jesli w chwili pisania, jest tutaj az 73 osoby, ktore ten filmik rozbawil, to juz nie ma nadzieji dla ludzkosci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie