👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam, że tytuł powinien brzmieć "Pogrzeb Unibaksu" a nie Apatora ;]
Tak czy srak mistrza by nie mieli czy by wystąpili czy uciekli ale teraz poza mistrzem stracili jeszcze twarz.

No ale to lepiej było wystąpić i dostać po "dupie" niż nie wystąpić dostać karę i to podobno bardzo duża kwota i co najlepsze mogą być zdegradowani do niższej ligi (nie wiem co to bo się nie interesuje ale wczoraj oglądałem wiadomości sportowe to mogę siebie uznać za eksperta)
Ale że co? Bo Gollob miał kontuzję to tamci się zejszczali i nawet nie wyszli na stadion??
BongMan jeśli wg, Ciebie motory żużlowe to piździki to aż strach nazwać to co masz w gaciach.
Szkoda, ze kazdy widzi sprawe tak jak prezentują ją media a nie tak jak wyglądała naprawde
Wszyscy klną i rzucają błotem w Karkosika, ale nikt nie czepia sie prezesa falubazu, który to dzien wczesniej nasmiewał sie z pecha Unibaxu, z upadku Golloba, który to w prywatnych rozmowach z Karkosikiem dopuszczał sie obelg.. Czemu nikt o tym nie mowi? Podpuszczał Karkosika to Karkosik podpuscił tez go - narażając falubaz na milionowe straty, które za to dla karkosika są niczym. Badz co badz nie popieramtego aby za foszki zarządu obrywało sie arenie widowiskowej i zawodnikom ale co zrobic.. Pokazcie 2 strony medalu a dopiero potem oceniajcie
.

Wszyscy klną i rzucają błotem w Karkosika, ale nikt nie czepia sie prezesa falubazu, który to dzien wczesniej nasmiewał sie z pecha Unibaxu, z upadku Golloba, który to w prywatnych rozmowach z Karkosikiem dopuszczał sie obelg.. Czemu nikt o tym nie mowi? Podpuszczał Karkosika to Karkosik podpuscił tez go - narażając falubaz na milionowe straty, które za to dla karkosika są niczym. Badz co badz nie popieramtego aby za foszki zarządu obrywało sie arenie widowiskowej i zawodnikom ale co zrobic.. Pokazcie 2 strony medalu a dopiero potem oceniajcie

urteusz napisał/a:
żużlowców którzy są w czołówce światowej, nie wspominając o najlepszej lidze na świecie.
Ten argument został obalony już w innej tego typu dyskusji na tym forum. Otóż żużel poważnie traktuje KILKA krajów z całego świata, w tym Polska, więc nic dziwnego że jesteśmy w czołówce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie