Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Odwrócony krzyż często nazywany jest również krzyżem św. Piotra. Nawiązuje on do śmierci apostoła Piotra, który miał umrzeć przybity do krzyża głową w dół. Odwrócony o 180 stopni krzyż przez niektórych uważany jest za symbol satanistyczny, przez co wykorzystywanie go w obrzędach katolickich budzi niekiedy kontrowersje i nieporozumienia.

Zgłoś
Angevil 2025-04-26, 11:46 2
Puczysta napisał/a:

Muzyka: Lustmord - Black Star

zgadza się, dobry dark ambient.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
PanKasztan 2025-04-26, 12:05 1
MalyjohC napisał/a:

Czarnego wybiorą?

Tak i będzie kuniec świata! Jarmagedun!
Zaleje nas najpierw gówniany deszcz!! Bójta się motłochy!!!
Zgłoś
pazuzu 2025-04-26, 12:09 2
Zgłoś
Ramiell 2025-04-26, 13:59 1
Jaka śmieszna niby złowroga muzyczka z YT Blahahahaha
Zgłoś
silwerbalk 2025-04-26, 14:37 1
K🤬a jak to jest krzyż Świetego Piotra ..... Ja pierodle kraj katolicki a ludzie nie wiedzą o tym
Zgłoś
Majomir 2025-04-26, 15:12 1
To nie ściema ani żart a może któryś sadol też pamięta .Jak się chodziło na religię to w salkach były takie plakaty z podobiznami papieży w okienkach jak znaczki pocztowe i po JP2 były tylko 2 puste pamięta to któryś takie piaskowe plakaty
Zgłoś
Fiferin 2025-04-26, 19:17 1
Wideo jest odwrócone do góry nogami, nie ma w czym się doszukiwać sensacji
Zgłoś
Liczer 2025-04-26, 19:23 1
Od dawna wiadomo że kościoł przyjmuje szatana z otwartymi ramionami
Zgłoś
CObyNIEbyło 2025-04-26, 20:02 1
Temu kto sfabrykował te nagranie życzę biegunki przez kolejne 100 lat
Zgłoś
Plodus 2025-04-27, 0:49 1
Za Lustmorda piweczko.
Zgłoś
cygar 2025-04-27, 5:44
Antoni79 napisał/a:

Koniec świata, jaki znamy. Ludzie będą dalej istnieć. Zmieni się ustrój, polityka, wpływy. Watykan to też polityka i to jedna z najbardziej wpływowych na świecie. Wszyscy czekają na cz🤬cha, jak kiedyś na Jezusa. Wybiorą sm🤬cha, żeby szybciej pokolorować Europę. Jak kiedyś w ramach walki z komunizmem wybrali JPII. Ratzinger po Wojtyle był też symbolem. W końcu był żołnierzem. Będzie koniec Europy, jaką znamy. Brudasy osiągnęły masę krytyczną, zagrażającą nam i jeżeli Europa chce przetrwać, to wojna i paskudne działania na tle rasowym są nieuniknione.

Nic z tych rzeczy. Europejczykom brak ducha do walki. Zasymilują cię pod wiarę czarnego kozła i ślad po nich zaginie jak po Rzymianach. Najpierw będą masowe nawrócenia na islam a później upodlenie poprzez wymięszanie się z najedźcami. Tak samo jak było to u Rzymian. Nawrócenie na Chrześcijaństwo z Poganizmu a później wymięszanie się z Ostrogotami i Lombardami i trochę z Wandalami.
Zgłoś
dlubacz2 2025-04-27, 10:26
Ja jebie ile złota. Dobrze prosperująca ekonomia Watykanu
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-04-27, 23:13 1
To nie krzyż to miecze z minecraft
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-04-27, 23:46 1
Wiecie że bóg nie istnieje... kościół katolicki jest tego najlepszym przykładem. No bo... wmawiają wam żę jesteście na jego podobieństwo... czyli posiada on ludzkie cechy. Powiedzcie mi... czy jeżeli ktoś wycierałby sobie swoją mordę... waszym, dobrym imieniem. Co od lat robi kościół katolicki... to czy nie złożylibyście takim osobnikom wizytę i chociaż nie dalibyście takim w ryj? Powiedzcie mi w takim razie... dlaczego kościoły katolickie nie płoną? I to jest dobry przykład na nieistnienie boga i na to że kk zrobił was w C🤬ja
Zgłoś
Pie-sse 2025-04-28, 0:22
Co za z🤬b wrzuca taki gowniany podklad?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie