👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JezusChrystusZAfryki napisał/a:
To więcej niż przeciętny polak!!!
Ci powyżej 50 IQ piszą Polak wielką literą

I wiecie, teraz to trzeba wyciągnąć, umyć drugi raz i schować z powrotem xd
JezusChrystusZAfryki napisał/a:
To więcej niż przeciętny polak!!!
Nie, przeciętny ma 60
Błąd obliczeń hebanowych inżynierów. Kto by pomyślał, że dwie listewki... IQ 50, to chyba wszyscy razem tam obecni do kupy mieli
Lobo24 napisał/a:
Starożytna sztuka wskrzeszania przez pionizację.
Nie zaszkodziło spróbować. W końcu nadzieja umiera ostatnia.
Gieros35 napisał/a:
@:
Nie będę się spierał, ale chyba przyznasz, że coś nie pykło?
nie chce takich inżynierów w polsce...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie