Osobiście mam lęk przestrzeni i prędzej przygotowałbym się to lotu w kosmos w latach sześćdziesiątych niż taką wspinaczkę.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
TT4 napisał/a:
Osobiście mam lęk przestrzeni i prędzej przygotowałbym się to lotu w kosmos w latach sześćdziesiątych niż taką wspinaczkę.
Dziś nazywa się to lękiem przestrzeni. Kiedyś nazywało się "być cipą".
Tak, Alex Honnold ma za małe cycki.
Też mam lęk wysokości, ale wraz z doświadczeniem życiowym człowiek dostrzega, że kilkudziesięciometrowy maszt nie jest taki zły, kiedy postawić go np. koło urzędnika skarbówki. Powiedzmy inaczej - gdyby ktoś tam na górze ktoś położył formę dostępu do grubej kasy, to bym wlazł. A inaczej.... inaczej to pewnego dnia też już nie wytrzymam i wejdę
Też mam lęk wysokości, ale wraz z doświadczeniem życiowym człowiek dostrzega, że kilkudziesięciometrowy maszt nie jest taki zły, kiedy postawić go np. koło urzędnika skarbówki. Powiedzmy inaczej - gdyby ktoś tam na górze ktoś położył formę dostępu do grubej kasy, to bym wlazł. A inaczej.... inaczej to pewnego dnia też już nie wytrzymam i wejdę
Wlazłbym dzień wcześniej i wysmarował wszystko na górze towotem żeby tylko po to zobaczyć minę tej c🤬y jak spada
Dajcie namiar gosciowi BNT - wejdzie na bank
Pozdro BNT
Corny luft
Pozdro BNT
Corny luft
@SinceAge dobra rada, problem tylko potem jest taki że często ludzie którzy jednak wleźli na drzewo/maszt/komin korzystając z tej metody (a mają lęk wysokości) gdy już są na górze nie są w stanie zmusić się do zejścia tylko kurczowo się czegoś łapią i sterczą. No a potem musi ich straż pożarna ściągać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie