Poj🤬a!
konto usunięte
• 2018-02-09, 12:45
Chyba widzisz mnie z daleka
Kierowca robił co mógł, ale mu się nie udało
W sumie to do 20 sekundy, potem dla pasjonatów komentarzy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu napiszę coś nie do pomyślenia dla statystycznego furmana z paseratti ale w takiej sytuacji nie objeżdża się pieszego tylko hamuje bo nie wiadomo co pojeb odp🤬li.
Prokurator będzie miał wyj🤬e na tłumaczenie, że chciołem jom objechoć ale mnie wskoczyła pod pasacika...
konto usunięte
2018-02-09, 12:51
Wyrok byłby srogi, wszak to uszczuplenie dochodów ojca inkasenta.
Ładny ma głos ta pasażerka. Mogłaby mi p🤬lić nad głową
Tej babie przydałby się wyjść i naj🤬 pasem po piździe... Na bank jakiś ochotnik, który lubuję się w geriatrii się znajdzie
Abraxus napisał/a:
Znowu napiszę coś nie do pomyślenia dla statystycznego furmana z paseratti ale w takiej sytuacji nie objeżdża się pieszego tylko hamuje bo nie wiadomo co pojeb odp🤬li.
Prokurator będzie miał wyj🤬e na tłumaczenie, że chciołem jom objechoć ale mnie wskoczyła pod pasacika...
a to nie jest tak że jej wina bo ona nie ma prawa wejść w tym miejscu na drogę?
Dokładnie, jej wina i c🤬j. Nie wolno jej było tamtędy przełazić, żaden ubezpieczyciel nie wypłaciłby jej z tytułu takiego zdarzenia odszkodowania.
Było ponad 100m do pasów? Było, więc mogła przejść, ale zrobiła to c🤬jowo.
Skończcie p🤬lić, że nie mogła skoro mogła i inni też mogą, dlatego wydeptali ścieżkę, ba, nawet położyli chodnik.
Wymusiła pierwszeństwo i tyle.
PS: Kierowcy tak bardzo się spieszyło by zatrzymać się na pasach razm z innymi, że za wszelką cenę nie chciał zwolnić. Jak by mu się wj🤬 tir przed maskę to hamował by bez zastanowienia, ale jak chodzi o pieszego to najlepiej w niego przyj🤬, a później się na niego wydrzeć.
Mógł zwolnić zatrąbić i pojechać dalej. Bez emocji...
Widzisz mnie z daleka.

Aha i przeoralbym mu te paniusie obok za sam glos.
Nie można przechodzić kiedy jest droga oddzielona pasem zieleni, droga dwujezdniowa. Btw. od tego ma wiadukt j🤬a klępa. Ale nie bo ciężko po schodach wejść.
Znam to miejsce bardzo dobrze, samochody z górki tam naprawdę szybko zap🤬lają. Ale takie są babcie. Mój najlepszy numer jaki widziałem to przy Galaxy na wysepce tramwajowej gdy było jeszcze przejście podziemne 80- letnia babka na dwóch kulach przetaczała się przez barierki wprost pod samochody. Widok niezapomniany. barierka miała jakieś 1,20 m wysokości...
Ciekawe jakiego kompa dostał, peceta?
chcial nakrecic afere, zmienilby na prawy pas p🤬da i po sparwie, baba zadowolona ze zdążyła do spozywczaka no i kierowca ze nikomu nie naubliżał hah
endrjuZlasu napisał/a:
a to nie jest tak że jej wina bo ona nie ma prawa wejść w tym miejscu na drogę?
Nie jest tak. Polskie prawo nie dopuszcza rozjeżdżania ludzi przechodzących w nieprawidłowym miejscu. Po drugie primo nie wskoczyła pod auto tylko przechodziła.
Mówiłem, że napiszę rzecz nie do przetrawienia
Nemayu napisał/a:
Było ponad 100m do pasów? Było, więc mogła przejść, ale zrobiła to c🤬jowo.
Skończcie p🤬lić, że nie mogła skoro mogła i inni też mogą, dlatego wydeptali ścieżkę, ba, nawet położyli chodnik.
Wymusiła pierwszeństwo i tyle.
PS: Kierowcy tak bardzo się spieszyło by zatrzymać się na pasach razm z innymi, że za wszelką cenę nie chciał zwolnić. Jak by mu się wj🤬 tir przed maskę to hamował by bez zastanowienia, ale jak chodzi o pieszego to najlepiej w niego przyj🤬, a później się na niego wydrzeć.
Mógł zwolnić zatrąbić i pojechać dalej. Bez emocji...
Wszystko się zgadzam ale droga jest dwujezdniowa więc pieszy nie może przechodzić.