👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podczas płaczu to dziecko wydaje dźwięk jakby kierowca F1 zmieniał biegi
skisłem

ADHD może jest, ale w nielicznych przypadkach, reszta to nieumiejętne wychowanie.

Beny_Kuleczka napisał/a:
Oczywiście, że jest i dotyka jakiegoś niewielkiego promila dzieci, a charakteryzuje się niemożnością utrzymania koncentracji/uwagi na jednej rzeczy przez dłuższy okres czasu. Nadpobudliwość, brak manier i wychowania oraz zwykłe chamstwo to NIE jest ADHD...@up, nie ma czegoś takiego jak ADHD
![]()

ADHD akurat istnieje i leczy je się takimi poważnymi środkami jak np amfetamina.
ADHD leczy się np amfetaminą więc to nie jest wymyślona choroba.
ADHD leczy się np amfetaminą więc to nie jest wymyślona choroba.
jej płacz przypomina mi dźwięk wkręcającego się do odcinki silnika w moto

Najpierw jest kamerowanie i smiech, a potem placz ze sie nastolatek popisuje i buntuje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie