👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

co za banda debili. xD
czego oni się spodziewali, budując taką konstrukcję? to ich ten mityczny program kosmiczny? xD
mnie to się marzy by z pustaków takie coś zbudowali.
oglądałbym.
czego oni się spodziewali, budując taką konstrukcję? to ich ten mityczny program kosmiczny? xD
mnie to się marzy by z pustaków takie coś zbudowali.
oglądałbym.
Linii wysokiego napięcia nie było ale liczyłem mocno na jebnięcie pioruna. Mocno się rozczarowałem...
Bić się nie umieją... Jedzą rękoma i publikują fejkia ale za te wierze to ich lubię... To jest jedno prawdziwe co ich ratuje i w moich oczach za te wierze są spoko. To dobra faza. Reszta to gówno w ganesie i krypto pedalstwo hindusowe.
To jest lepsze niż zabawa w patyk i kółko, umieją się dziadki bawić
Matt napisał/a:
Z przyzwyczajenia wypatrywalem lini wysokiego napiecia, a tutaj niespodzianka.
Ja też........pierwsze o idą...
Ooo zaraz jebnie....
Ciekawe ilu popiesci...prąd
I wypatrywałem kabla z napięciem
A tu....lipa
Jestem zawiedziony.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie