Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maderfakermen 2019-12-13, 11:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 11:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 12:14
Da ktoś link do źródła?
Zgłoś
D3Ton 2019-12-13, 12:16
Są mistrzami w samozaoraniu
I tylko w tym
Zgłoś
mav 2019-12-13, 12:43 1
Zgłoś
Musoshlem 2019-12-13, 12:48 2
to powinno być na hardzie ....
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 12:54
Ja mam takie samo prawo identyfikować czyjąś płeć i żądam, by mnie nie dyskryminowano.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-12-13, 13:16
AtomicFeelings napisał/a:

Za mocne na moje zwoje mózgowe, trupy itp. łatwiej mi się ogląda.

Walenie nie jest takie trudne.

Zazwyczaj...
Zgłoś
Kamil1988 2019-12-13, 13:26
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-12-13, 13:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 15:18 3
krasnal_hałabała napisał/a:

aborcja jest niekiedy niezbędna

Zgadzam się są takie przypadki. Raz na milon może na dwa. Problemem zaś w wypowiedziach tych ludzi jest to że oni uważają aborcję za coś dobrego. Bo to walka o jakieś śmieszne prawa kobiet. Gówno aborcja nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem. Może byc co najwyżej mniej złym jak to określiłeś. Ale powinniśmy się na nią decydować tak rzadko jak to możliwe

krasnal_hałabała napisał/a:

Co do tożsamości płciowej to wolę nie komentować, zrobi to za mnie Dr. Rożek
Dziękuję za uwagę.

Ogladalem tylko kawałek i tego nienawidzę w lewackim gadaniu dlaczego zawsze jak jest jakaś sytuacja to wy wylatujecie z sytuacją która zdarza sie raz na milony. No chyba ze codziennie widujesz faceta który ma zaburzony system produkcji testosteronu. To zwracam honor. Ale psia mać zasadą jest że facet ma normalną produkcję testosteronu i oceniamy sytuację ceteris paribus. A nie ze w wyp🤬dowie mieszka Kowalski który jest inny od reszty i na jego podstawie tworzymy zasady. A co do tego ze debile z filmu widząc faceta mowia ze może byc kobieta to tylko sie przypomina

Cytat z roku 1984

Zgłoś
FloriXx_00 2019-12-13, 18:30 1
Oni mają jakiś kanał na YT albo coś ? Jak tak to proszę o nazwę/linka, bo już 2 ich film widzę, a do źródła nie potrafię się dokopać :/
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 18:41
FloriXx_00 napisał/a:

Oni mają jakiś kanał na YT albo coś ? Jak tak to proszę o nazwę/linka, bo już 2 ich film widzę, a do źródła nie potrafię się dokopać :/

Podrzuć jak znajdziesz
Zgłoś
dejmen3 2019-12-13, 20:23
A kiedyś takich palili...
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 21:55 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem