👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja mam takie samo prawo identyfikować czyjąś płeć i żądam, by mnie nie dyskryminowano.
AtomicFeelings napisał/a:
Za mocne na moje zwoje mózgowe, trupy itp. łatwiej mi się ogląda.
Walenie nie jest takie trudne.
Zazwyczaj...

krasnal_hałabała napisał/a:
aborcja jest niekiedy niezbędna
Zgadzam się są takie przypadki. Raz na milon może na dwa. Problemem zaś w wypowiedziach tych ludzi jest to że oni uważają aborcję za coś dobrego. Bo to walka o jakieś śmieszne prawa kobiet. Gówno aborcja nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem. Może byc co najwyżej mniej złym jak to określiłeś. Ale powinniśmy się na nią decydować tak rzadko jak to możliwe
krasnal_hałabała napisał/a:
Co do tożsamości płciowej to wolę nie komentować, zrobi to za mnie Dr. Rożek
Dziękuję za uwagę.
Ogladalem tylko kawałek i tego nienawidzę w lewackim gadaniu dlaczego zawsze jak jest jakaś sytuacja to wy wylatujecie z sytuacją która zdarza sie raz na milony. No chyba ze codziennie widujesz faceta który ma zaburzony system produkcji testosteronu. To zwracam honor. Ale psia mać zasadą jest że facet ma normalną produkcję testosteronu i oceniamy sytuację ceteris paribus. A nie ze w wyp🤬dowie mieszka Kowalski który jest inny od reszty i na jego podstawie tworzymy zasady. A co do tego ze debile z filmu widząc faceta mowia ze może byc kobieta to tylko sie przypomina
Cytat z roku 1984

Oni mają jakiś kanał na YT albo coś ? Jak tak to proszę o nazwę/linka, bo już 2 ich film widzę, a do źródła nie potrafię się dokopać :/

FloriXx_00 napisał/a:
Oni mają jakiś kanał na YT albo coś ? Jak tak to proszę o nazwę/linka, bo już 2 ich film widzę, a do źródła nie potrafię się dokopać :/
Podrzuć jak znajdziesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie