Filmik mojego autorstwa z 27.10.2014. Akcja miała miejsce na trasie Chełm - Krasnystaw woj lubelskie.
Akcja 0:15-0:30 sek
Sorry, mój pierwszy temat. Wszystkie uwagi przyjmę na klatę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to mam tylko pytanie o model rejestratora
kurde materiał własny a na harda to nie mogłeś się postarać...
konto usunięte
2014-10-29, 7:49
Zesrałeś się ze strachu, że się na pojedynczej ciągłej zatrzymać musiałeś ??
konto usunięte
2014-10-29, 8:07
Nasz kraj taki piękny. Takich ciuli jest cała masa. Jak ktoś więcej jeździ to zapewne widział lub przeżył coś podobnego. W prawie powinni dodać artykuł, aby w takiej sytuacji ten wyprzedzany mógł spychać takiego z drogi.
To było z cyklu "a w polsce jeździmy tak"
konto usunięte
2014-10-29, 8:47
Droga Chełm - Krasnystaw. Prawie południe. Jakub z Semenem prują autem pożyczonym od Bardaków.
-Jakub, ty naprawdę nie mogłeś choć raz poprosić grzecznie o tę ruinę, he? Przecież na pewno by ci dali bez gadania gdyby wiedzieli, że mamy do zlikwidowania astralny byt co zamienia alkohol w wodę.- Smęcił Semen.
-Toć było grzecznie. Tylko jedna cytrynka do stodoły i króciutka seria z pepeszki po drzwiach frontowych. Mogłem ukatrupić ze dwóch ale niech znają litość, hyhy. - zaśmiał się egzorcysta amator.
-Uważaj staruchu, na czołówkę nas władujesz. - Krzyknął kozak.
-Niech w pole spieprza bo jak nie zdążymy to do końca życia będzie chlał wodę z butelki z akcyzą.
I tak to było. Uprzedzając pytania tak jestem jasnowidzem.
Bukka napisał/a:
Ja to mam tylko pytanie o model rejestratora
True Cam A7
Nattsjel napisał/a:
dziwię się że jeszcze o to nikt nie spytał: Bananem jakiej firmy jeździsz ?
Prosze ja Ciebie, Banan Berlingo
konto usunięte
2014-10-29, 9:38
Mam nadzieję, że od razu na komendę pojechałeś z filmem
na wschodzie (czyt. Lubelskie) tak sie jeździ. takie rzeczy to codziennosc niestety.
Ludzi nie uzdrowisz, swiata nie uleczysz...
konto usunięte
2014-10-29, 11:21
nastepnym razem tylko akcja wlasciwa
Blutok napisał/a:
Ograniczenie do 70 a ty 100 prujesz?
gdzie niby widzisz ze 100 km/h jade?
Wędrowycza gdzieś nie było?
konto usunięte
2014-10-29, 21:50