👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blokowanie chodników/ścieżek rowerowych/itp. to rzecz jasna kurewstwo, jednak rowerzysta, to czystej krwi szeryf, a te c🤬le bardaszane to najgorszy sort.

Na pewno to najgłupszy jest nagrywający. Kozaka struga bo ma kmerke. Normalnie by auto objechał ale wie, że ma kamerke to pociśnie typowi i się pruje. Sam jestem pedalarzem ale ciężko gardze takim ścierwem jak na filmiku (rowerzyście)

I własnie tego brakuje w tym pięknym kraju- wzajemnego szacunku. Cisnąc klasykiem
sereja3 napisał/a:
Po Twoim komentarzu można stwierdzić, że masz albo 12 lat, albo siedziałeś dosyć długo w piwnicy i uważasz, że takie teksty są jeszcze modne.
Koment prymitywny ale ciśnienie ci podniósł. I oto chodzi.
Blokowanie, bądź utrudnianie wyjazdu to również wykroczenie.... Tak więc po policję i mandaty dla wszystkich

A mnie jebie czy baba czy pedalarz winny. Ważne, ze się uśmiałem oglądając materiał!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie