Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrwawyEric 2019-01-31, 10:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bojas1 2019-01-31, 10:50
Essent napisał/a:

Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?

żeby ta Pani po ludzku dalej jeździła po chodnikach/ścieżkach? A tak się zastanowi czy czasem znowu na kogoś takiego nie trafi.
Zgłoś
Dupaapud 2019-01-31, 11:09
sereja3 napisał/a:

Dupaapud napisał/a:

Ustalmy fakty:
- Audi na obrazku to minimum 5 letni gruchot
- Babsko jeździ audi i uważa, że może wjechać wszędzie i zastawić wszystko, a to jej audi to : patrz wyżej
- Garniturek Pana opiętego to gówniany model wólczanki albo bytomia za 1600 zł, dodatkowo niemodny szary kolor, sprzed trzech sezonów
- Na ryju Pana opiętego broda - czyli stara się być modny
- Również na ryju, RayBany za 450 zł (czyli najgorszy sort oprawek dla pozerów)
- Pan opięty wychodzi do Pani z ch*jowego audi aby pomóc jej poradzić sobie z pojebem, bo przecież jest opięty, modny, ma brodę i raybany...
- Raybany, garniturek, audi przegrywają z pojebem na ch*jowym rowerze
Hahahahah, teraz wniosek:
- nie ważne jaki z Ciebie pozer, prawo to prawo i pokaże Ci to pierwszy z brzegu biedny dupek na rowerowej ścieżce.
Oczywiście nie dotyczy to polityków, bo tym prawo może tylko wyłuszczyć tłusOhozcza.[/quotPrz
Oho, kto tu nie zdał prawka

Ty tak na serio? Czy pomyliłeś się w nicku i jesteś SREJA?

Co ma do rzeczy moje prawko w kontekście pojedynku pojebów?
Zgłoś
vass 2019-01-31, 11:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
weltmajster 2019-01-31, 11:48 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-31, 16:29
Zgłoś
nwtinamou 2019-01-31, 18:32
Gość to poyebany prowokator. Ma swój chory kanał na yt. Też jestem pedalarzem ale i mam passeratti, ale po spotkaniu ze mną żułby gume palcami.
Zgłoś
kothletino 2019-01-31, 19:19
A kogo to obchodzi, że baba sobie stanęła na chwilę, czemu nie stanęła tam gdzie jeżdżą auta?
Zgłoś
killua 2019-01-31, 19:23
bakus1233 napisał/a:

Wystarczyło zrobić zdjęcie samochodu z nr rejestracyjnym i zgłosić na policje a nie taki cyrk odwalać. Niby co tym zmieni? Babka pomyśli, że jakiś chory psychicznie człowiek i nawet się nie zastanowi, że źle zrobiła.

i dostanie 50zł mandatu którymi się podetrze. ? ja np wolałbym zapłacić 50zł niż godzinę użerać się z jakimś gościem na rowerze , jeszcze być potem gwiazdą internetu . To była dobra kara kto tam z jej otoczenia zna auto to babe rozpozna i obśmieje. serio 50zł w porówaniu do tego to śmieszna kwota
Zgłoś
fidek 2019-01-31, 19:42
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-31, 22:01
chciałbym być przy takiej sytuacji.
z partyzanta bym mu jebnął !
Zgłoś
Rafer 2019-02-01, 4:23
Essent napisał/a:

Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?

To ja zabiję Twoją madkę i policji powiem "bądźcie ludźmi i dajcie mi spokój, ona gupa była i wyrwałem chwasta". Prawo jest dla wszystkich i prawa przestrzegać należy!!! A jak ktoś chce łamać przepisy, niech się wybierze może...na Marsa?
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-01, 8:55
Zgłoś
jacek44 2019-02-01, 9:59 1
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2019-02-01, 15:27 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem