Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?
żeby ta Pani po ludzku dalej jeździła po chodnikach/ścieżkach? A tak się zastanowi czy czasem znowu na kogoś takiego nie trafi.
Dupaapud napisał/a:Ustalmy fakty:
- Audi na obrazku to minimum 5 letni gruchot
- Babsko jeździ audi i uważa, że może wjechać wszędzie i zastawić wszystko, a to jej audi to : patrz wyżej
- Garniturek Pana opiętego to gówniany model wólczanki albo bytomia za 1600 zł, dodatkowo niemodny szary kolor, sprzed trzech sezonów
- Na ryju Pana opiętego broda - czyli stara się być modny
- Również na ryju, RayBany za 450 zł (czyli najgorszy sort oprawek dla pozerów)
- Pan opięty wychodzi do Pani z ch*jowego audi aby pomóc jej poradzić sobie z pojebem, bo przecież jest opięty, modny, ma brodę i raybany...
- Raybany, garniturek, audi przegrywają z pojebem na ch*jowym rowerze
Hahahahah, teraz wniosek:
- nie ważne jaki z Ciebie pozer, prawo to prawo i pokaże Ci to pierwszy z brzegu biedny dupek na rowerowej ścieżce.
Oczywiście nie dotyczy to polityków, bo tym prawo może tylko wyłuszczyć tłusOhozcza.[/quotPrz
Oho, kto tu nie zdał prawka
Ty tak na serio? Czy pomyliłeś się w nicku i jesteś SREJA?
Co ma do rzeczy moje prawko w kontekście pojedynku pojebów?

Wystarczyło zrobić zdjęcie samochodu z nr rejestracyjnym i zgłosić na policje a nie taki cyrk odwalać. Niby co tym zmieni? Babka pomyśli, że jakiś chory psychicznie człowiek i nawet się nie zastanowi, że źle zrobiła.
i dostanie 50zł mandatu którymi się podetrze. ? ja np wolałbym zapłacić 50zł niż godzinę użerać się z jakimś gościem na rowerze , jeszcze być potem gwiazdą internetu . To była dobra kara kto tam z jej otoczenia zna auto to babe rozpozna i obśmieje. serio 50zł w porówaniu do tego to śmieszna kwota

z partyzanta bym mu jebnął !
Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?
To ja zabiję Twoją madkę i policji powiem "bądźcie ludźmi i dajcie mi spokój, ona gupa była i wyrwałem chwasta". Prawo jest dla wszystkich i prawa przestrzegać należy!!! A jak ktoś chce łamać przepisy, niech się wybierze może...na Marsa?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie