📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:34
Essent napisał/a:
Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?
żeby ta Pani po ludzku dalej jeździła po chodnikach/ścieżkach? A tak się zastanowi czy czasem znowu na kogoś takiego nie trafi.
Gość to poyebany prowokator. Ma swój chory kanał na yt. Też jestem pedalarzem ale i mam passeratti, ale po spotkaniu ze mną żułby gume palcami.
A kogo to obchodzi, że baba sobie stanęła na chwilę, czemu nie stanęła tam gdzie jeżdżą auta?
bakus1233 napisał/a:
Wystarczyło zrobić zdjęcie samochodu z nr rejestracyjnym i zgłosić na policje a nie taki cyrk odwalać. Niby co tym zmieni? Babka pomyśli, że jakiś chory psychicznie człowiek i nawet się nie zastanowi, że źle zrobiła.
i dostanie 50zł mandatu którymi się podetrze. ? ja np wolałbym zapłacić 50zł niż godzinę użerać się z jakimś gościem na rowerze , jeszcze być potem gwiazdą internetu . To była dobra kara kto tam z jej otoczenia zna auto to babe rozpozna i obśmieje. serio 50zł w porówaniu do tego to śmieszna kwota
chciałbym być przy takiej sytuacji.
z partyzanta bym mu jebnął !
z partyzanta bym mu jebnął !
Essent napisał/a:
Następny pedalarz co mu się nudzi i robi problem
Nie mógł podejść do sprawy po ludzku i puścić te babę żeby wyjechała ?
To ja zabiję Twoją madkę i policji powiem "bądźcie ludźmi i dajcie mi spokój, ona gupa była i wyrwałem chwasta". Prawo jest dla wszystkich i prawa przestrzegać należy!!! A jak ktoś chce łamać przepisy, niech się wybierze może...na Marsa?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie