podpis użytkownika
Ten kto pisze "Upadlina"Czopkiem w dupie jest Putina.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Odezwał się pan nikt. Fajnie że wszyscy z tobą jadą... nie dziwię się.
Wszyscy to pare dziaciakow-gimbusow? Co sie stalo z tym portalem..
Co sie stalo z tym portalem..
Jesteś tu ledwo od 13 miesięcy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jebniety grubas wieprz i baleron. Ja p🤬le jak można być otyłym i mieć taki bęben
Zapytaj się swojej starej.
Jesteś tu ledwo od 13 miesięcy.
Od wielu wiecej..
Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozj🤬 agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
ja tam widzę gonga aż ją z butów wyrwało
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaOdważna kobita... Porywać się na taką masę... 😏
Głupia raczej. A cały ten upadek to gra aktorska, do wyłudzenia odszkodowania.
Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozj🤬 agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
w tym kraju kukoldów jak kobieta dostaje w morde to już sobie 10 razy na to zasłużyła