Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
konto usunięte 2015-02-01, 16:34 8
terrorerror napisał/a:

@Tomek129 Największa pomyja umysłowa jaką kiedykolwiek widziałam to "urzyszkodniczka". Domyślam się, że żadnej łechtaczki nigdy w życiu nie widziałeś, więc co ja ci będę odpowiadać...
Zlot miłośników kotów opanował dziś sadola, zatem pozdrawiam i miłego podrapania.

Spokojnie, jak się zbiorą miłośnicy prostaczek to ciebie zawołam.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 16:56 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 17:28 2
@Antalor Możesz wołać, nikt ci nie zabroni. Tyle, że ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie jestem miłośnikiem ani kotów, ani prostaczek, sorry.
Zgłoś
Rhumun 2015-02-01, 17:34 1
I ponownie kłótnia w komentarzach zabawniejsza od posta
Zgłoś
Virsitaris 2015-02-01, 17:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomek129 2015-02-01, 17:51 2
@terrorerror Widzę, że dochodzimy do etapu pocisków gimnazjalnych. Ach ten jad. Te emocje sprowokowane internetową dyskusją. A co do kobiecych dóbr to parę zdarzyło mi się zobaczyć, ale na całe szczęście nie twoje. Miłośniczką prostaczek może i nie jesteś, ale tak się zachowujesz.
PS. Te chamskie teksty rodem z galerianek to twój sposób na zwrócenie na siebie uwagi w celu rozładowania desperacji dnia codziennego czy po prostu jesteś tak chamska i nieokrzesana? Wirtualne piwa za nieuzasadnione gnojenie dodają Ci poczucia wartości? Widać, ktoś kiedyś popełnił duży błąd wychowawczy. Współczuje znajomym o ile jakiś masz...
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 17:56
@terrorerror
Jestem facetem i razem ze swoją kobietą trzymamy w domu 2 koty. Według mnie są zajebiste. Ty masz prawo ich nie lubić, ale nie pluj jadem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 18:05
@up
Nie ja zaczęłam się srać do kogoś, ale nieważne, masz rację, niepotrzebna konwersacja, dałam się sprowadzić do ich poziomu. Chociaż nie wiem czemu napisałeś to tylko pod moim adresem...

@Tomek129
Musiałeś odpisać jak zwróciłam się do "urzyszkodnika" Antalora, co? (daruję sobie pytanie, czy to twoja matka) Ja już dziękuję za dyskusję, bo wymiana zdań z tobą i Antalorem mi uwłacza. Ładnie się podsumowałeś (nie pojmuję tylko, czemu skierowałeś te słowa do mnie) i na tym poprzestanę.
Zgłoś
Tomek129 2015-02-01, 19:35
@Terror
Cytat:

nie pojmuję tylko, czemu skierowałeś te słowa do mnie

Bo najwyraźniej sama nie kontrolujesz tego co mówisz
Cytat:

"jak zakłamana, samotna p🤬do"
"wykastrowane biedactwo poniżej poczuło się urażone"

Zadajesz pytania, a wystarczy przeczytać co się napisało. Już pomijam to, że bez większego sensu obróciłaś moje słowa
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 20:02
"Chociaż nie wiem czemu napisałeś to tylko pod moim adresem... "
Masz rację powinienem się przyczepić także do innych. Bez urazy:)
Zgłoś
Helmutt 2015-02-01, 20:22
Leci piwo za ten zacny ból zwieracza w komentarzach
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 20:30
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-01, 20:45 1
@terrorsrerror całkiem zabawne z ciebie zwierzątko.
Zgłoś
Legon 2015-02-01, 20:48
terrorerror napisał/a:

i na tym poprzestanę.

przestan pisac cokolwiek bo NIE jestes smieszna jak ci sie wydaje tylko zalosna.
Zgłoś
wasik72 2015-02-01, 20:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem