📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jak dojdzie do wolnej amerykanki to też to wszystko działa? Podchodzisz do typa i mówisz:
-panie agresorze, weź pan zrób tak to coś panu pokażę
-wporzonsiu panie ofiaro, z największą chęcią
-panie agresorze, weź pan zrób tak to coś panu pokażę
-wporzonsiu panie ofiaro, z największą chęcią

to jakis fejk, słychaj francuską mowę, francuzi się nie bronią tylko odrazu uciekają
McMenel napisał/a:
Zadziwiające jak ci wszyscy napastnicy z filmów instruktażowych są całkowicie bierni.... Ciekawe dlaczego ...
A jacy maja być? Aktywni osle? Gosc, który prezentuje sposoby samoobrony przeciwko agresywnemu gościowi, musiałby mu te reke zlamac by go powstrzymać, a nie o to chyba chodzi
Najlepszy instruktor samoobrony dla mnie to Bas Rutten. youtube.com/watch?v=mosX7L25HV8
Rozumiem, że jak nie masz pod ręką stołu, to się nie obronisz....
@up
A najlepszy instruktor samoobrony był u Monty Pythona:P
@up
A najlepszy instruktor samoobrony był u Monty Pythona:P
SirMajkel napisał/a:
nawet nie trzeba ważyć tyle co łysy z brazzers. Widziałem kolesi po 80kg co dawali radę większym od siebie koksikom. Trzeba po prostu wiedzieć co się robi.... no gorzej jak ten większy też wie.
Większość rusza się jak mucha w smole, ćwiczą by pięknie na zdjęciu wyjść.
Wygląd BMW z możliwościami poloneza. I masz odpowiedź.
Wszystko zajebiscie, a w realnym swiecie po jednym luju pan by poszedl spac znajac zycie...
Ruscy mieli takie żywe kukły do zabawy w KGB. KGB niby niema a kukieł pełno w europie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie