📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Karmazon napisał/a:
Ty się naucz stawiać przecinki.
Nie czepiaj się. Oni na Podlasiu tak stawiają przecinki.
A mówiłem, wampirza pałka -500 /s do życia to kiepski wybór dla starego dziada, weź lepiej Traktor zagłady +50 do respektu na dzielni albo Warzywa myte w urynie +80 do uwielbienia wśród lokalnych moherów to nie, uprał się kozaczyć z pałkami, no to ma.
Juzwa napisał/a:
Ależ ja cię nie obrażam. Pochodzenie człowieka to żaden wstyd. Ja się nie wstydzę swojego pochodzenia. Urodziłem się i żyję w Krakowie. Miasto teraz jest średnio przyjazne dla mieszkańców. Ale się go nie wstydzę.
Nie jestem z Podlasia. Urodziłem się i mieszkam w cywilizowanej części Polski

Juzwa napisał/a:
Wyjaśnij, dlaczego tak jedziesz po Podlasiu?
Pewnie mu jakiś Podlasianin rogi przyprawił, albo sam jest z Podlasia i tak leczy kompleks niższości

To by też tłumaczyło, że tak dobrze zna tamtejszą mentalność i zwyczaje

mit2 napisał/a:
Pewnie mu jakiś Podlasianin rogi przyprawił, albo sam jest z Podlasia i tak leczy kompleks niższości
To by też tłumaczyło, że tak dobrze zna tamtejszą mentalność i zwyczaje
Nie zesraj się mit2 l. Pisałem kiedyś Że z pracy mam nieprzyjemność bywać w Białymstoku, Łomży, w nie Podlasiu ale czesc mieszkańców się identyfikuje: Malaszewicze i Terespol. Widzę różnice między zachodem polski. Jak pisałem sowieci i komuna zagnieździli się tam dość głęboko w mentalności ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie