Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SolAr 2022-05-10, 20:55
no i się jebnął...

podpis użytkownika

Born stupid? Try again...
Zgłoś
Juzwa 2022-05-10, 21:03 1
Karmazon napisał/a:

Ty się naucz stawiać przecinki.

Nie czepiaj się. Oni na Podlasiu tak stawiają przecinki.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
kulawiec 2022-05-10, 23:12 1
A mówiłem, wampirza pałka -500 /s do życia to kiepski wybór dla starego dziada, weź lepiej Traktor zagłady +50 do respektu na dzielni albo Warzywa myte w urynie +80 do uwielbienia wśród lokalnych moherów to nie, uprał się kozaczyć z pałkami, no to ma.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 1:05 2
Juzwa napisał/a:

Nie czepiaj się. Oni na Podlasiu tak stawiają przecinki.

Możesz mnie obrażać jak chcesz ale ni c🤬ja nie pisz ze jestem z Podlasia. to boli.
Zgłoś
julek1947 2022-05-11, 3:04
Dziabnoł go widziałeś, dziabnoł.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-11, 10:26 1
julek1947 napisał/a:

Możesz mnie obrażać jak chcesz ale ni c🤬ja nie pisz ze jestem z Podlasia. to boli.

Ależ ja cię nie obrażam. Pochodzenie człowieka to żaden wstyd. Ja się nie wstydzę swojego pochodzenia. Urodziłem się i żyję w Krakowie. Miasto teraz jest średnio przyjazne dla mieszkańców. Ale się go nie wstydzę.

podpis użytkownika

Zgłoś
kryminal666 2022-05-11, 13:04
w głowie mu sie zakręciło....
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 13:28 1
Juzwa napisał/a:

Ależ ja cię nie obrażam. Pochodzenie człowieka to żaden wstyd. Ja się nie wstydzę swojego pochodzenia. Urodziłem się i żyję w Krakowie. Miasto teraz jest średnio przyjazne dla mieszkańców. Ale się go nie wstydzę.

Nie jestem z Podlasia. Urodziłem się i mieszkam w cywilizowanej części Polski
Zgłoś
Juzwa 2022-05-11, 18:05
baronturbina napisał/a:

Urodziłem się i mieszkam w cywilizowanej części Polski

Wyjaśnij, dlaczego tak jedziesz po Podlasiu? Nie pasuje ci ich gwara, tradycje, ubrania, zapach? Po prostu napisz o c🤬j ci chodzi z tym Podlasiem? Dla mnie Podlasie jest równie dobre jak Kaszuby, Podhale, Śląsk czy inne rejony Polski.

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 19:45
Juzwa napisał/a:

Wyjaśnij, dlaczego tak jedziesz po Podlasiu? Nie pasuje ci ich gwara, tradycje, ubrania, zapach? Po prostu napisz o c🤬j ci chodzi z tym Podlasiem? Dla mnie Podlasie jest równie dobre jak Kaszuby, Podhale, Śląsk czy inne rejony Polski.

Szczerze mam to w dupie. Po prostu idioci się napinają i bronią Polskę”c” jak lwy, a to mnie bawi. Ale to że tam się po polsku nie mówi i mentalność sowiecka panuje jest faktem.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-11, 21:28
Spokojnie bo ci żyłka jebnie i padniesz. Szkoda byłoby. Kto tak pięknie p🤬liłby farmazony o Podlasiu?

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 21:35
Juzwa napisał/a:

Spokojnie bo ci żyłka jebnie i padniesz. Szkoda byłoby. Kto tak pięknie p🤬liłby farmazony o Podlasiu?

Spokojnie Panocku nic mi nie pęknie. Bez szału. Jak przyjdzie put-on wiemy gdzie pójdzie Podlasie :-p
Zgłoś
Gaiseric 2022-05-11, 21:41
Juzwa napisał/a:

Wyjaśnij, dlaczego tak jedziesz po Podlasiu?

Pewnie mu jakiś Podlasianin rogi przyprawił, albo sam jest z Podlasia i tak leczy kompleks niższości

To by też tłumaczyło, że tak dobrze zna tamtejszą mentalność i zwyczaje

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 22:47
mit2 napisał/a:

Pewnie mu jakiś Podlasianin rogi przyprawił, albo sam jest z Podlasia i tak leczy kompleks niższości
To by też tłumaczyło, że tak dobrze zna tamtejszą mentalność i zwyczaje

Nie zesraj się mit2 l. Pisałem kiedyś Że z pracy mam nieprzyjemność bywać w Białymstoku, Łomży, w nie Podlasiu ale czesc mieszkańców się identyfikuje: Malaszewicze i Terespol. Widzę różnice między zachodem polski. Jak pisałem sowieci i komuna zagnieździli się tam dość głęboko w mentalności ludzi.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-12, 11:00 2
Turbina, dajże już spokój. Wiemy skąd jesteś, napisałeś: "Urodziłem się i mieszkam w cywilizowanej części Polski ". Wyluzuj. My naprawdę szanujemy ludzi z Podlasia.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie