Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie filmy powinny być puszczane w szkołach. Może chociaż do części dzieciaków by dotarło jak się skończy sięgnięcie po "niegroźną" marihuanę i do czego to doprowadzi po kilku latach.
Już przestań pier*olić że to jest po marihuanie a nie po ciężkich dragach , jeszcze się ktoś na to nabierze
Tylko idioto moja siostra nie była żadna turystką tylko pracowała tam przez 3 lata i była normalnie ubezpieczona. Także gowno wiesz ale się wypowiesz co?
"Normalnie ubezpieczona" najwyraźniej coś słabo xD
Takie filmy powinny być puszczane w szkołach. Może chociaż do części dzieciaków by dotarło jak się skończy sięgnięcie po "niegroźną" marihuanę i do czego to doprowadzi po kilku latach.
Alkohol jest u nas dużo większym problemem. Ludzie i tak czasem widzą kogoś pijanego na ulicy. I co? I nic.
Co nie znaczy, że nie warto edukować.
musisz być niespełnionym dzieckiem grabarza skoro uważasz zę marinunana doprowadza do takiego stanu...
prędzej alkohol doprowadzi cie do takiego stanu niż marinunana

Pod szkołami to już fentanyl w cukierkach rozdają za darmo w Polsce, przejdź się to zobaczysz.
Ty tak na poważnie? Odklejony jak kaczyński
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie